Închide meniul

Alin Alexuc a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de lupte: „Mi-am îndeplinit încă un vis!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 septembrie 2022, 23:04

Alin Alexuc a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de lupte: „Mi-am îndeplinit încă un vis!

Alin Alexuc a anunţat că se retrage după Jocurile Olimpice de la Paris

Alin Alexuc reprezintă România la Campionatele Mondiale de lupte / Facebook COSR

Alin Alexuc a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de lupte de la Belgrad. Sportivul român a avut o prestație fantastică în finala mică a competiției, împotriva lui Muminjon Abdullaev, reușind să întoarcă duelul în ultimele 17 secunde și să se impună cu scorul de 5-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexuc și-a trecut în palmares prima medalie la Campionatele Mondiale.

Alin Alexuc a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de lupte!

De-a lungul carierei, Alin Alexuc a mai cucerit 3 medalii, toate la Campionatele Europene, în 2018, 2019 și 2020.

„Bronz mondial pentru România! Alin Alexuc a câștigat medalia de bronz la Campionatele Mondiale de Lupte de la Belgrad.

Alin a întors soarta finalei mici la categoria 130 kg lupte greco-romane și s-a impus în ultimele 17 secunde ale întâlnirii cu Muminjon Abdullaev, din Uzbekistan. Scor 5-3 și Alin Alexuc devine medaliat mondial! Felicitări, Alin! Ție și antrenorului Petre Cărare!

Reclamă

Alin Alexuc are 3 medalii europene în palmares: aur în 2020, bronz în 2018 și 2019. Aceasta este prima medalie mondială a luptătorului român.

#TeamRomania e mândrie pură!”, a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), pe contul de Facebook.

Ulterior, Alexuc a oferit o primă reacție în mediul online, după ce a obținut bronzul la Belgrad:

Reclamă 4 / 0/3

„A venit ziua în care urc pe podiumul mondial! Cu credință și muncă multă mi-am îndeplinit încă un vis! Vă mulțumesc tuturor pentru încurajări”, a scris Alin Alexuc, pe contul de Facebook.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și