Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei de 12 octombrie

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2022, 17:38 / Actualizat: 2 ianuarie 2023, 19:01

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei de 12 octombrie

Camelia Bălţoi prezintă cele mai tari ştiri ale zilei / Antena Sport

AntenaSport Update! Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri de astăzi, 12 octombrie. Mai multe detalii vezi la ştirile AntenaSport, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe www.AS.ro vezi, în fiecare zi, cele mai tari ştiri. Nu le rata!

AntenaSport Update! Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai tari ştiri ale zilei de 12 octombrie

1. Gigi Becali a anunţat ce transfer spectaculos va face FCSB în această iarnă! A confirmat că îl vrea pe atacantul Piteştiului, Arnold Garita, camerunezul care s-a distrat cu Craiova lui Mirel Rădoi.

2. Tot pe AS.ro, poţi vedea reacţia genială a lui Adrian Mutu când a fost întrebat de eventualul transfer al lui Gabi Tamaş la Rapid. „Pot să am 3 jucători care împreună fac 100 de ani„, susţine „Briliantul”.

3. Edi Iordănescu va pleca de la naţionala României dacă nu ne va califica la EURO 2024! Selecţionerul nu a stat pe gânduri când a fost întrebat de principalul obiectiv. „Sunt plătit să aduc echipa la European„.

Reclamă

4. Florin Gardoş a dezvăluit la AS.ro LIVE de ce Victor Piţurcă nu va mai ajunge nicodată la FCSB. De vină sunt antrenamentele învechite ale fostului selecţioner. „Nu îţi mai acceptă nimeni treaba asta„, e sigur fostul fundaş.

5. Pep Guardiola are o mare problemă în Champions League, chiar dacă Manchester City e echipa momentului în Europa. „E greu să câştigăm trofeul, e şi Real Madrid acolo„, a fost reacţia de milioane a managerului „cetăţenilor”.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și