Închide meniul
LIVE VIDEO

John Berceni l-a învins pe Maxime Fondop în gala Hexagone, care a fost LIVE VIDEO pe AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2022, 17:55 / Actualizat: 15 octombrie 2022, 21:59

Reclamă
John Berceni l-a învins pe Maxime Fondop în gala Hexagone, care a fost LIVE VIDEO pe AntenaPLAY

Gala în care se bate John Berceni este sâmbătă LIVE pe AntenaPLAY

John Berceni vs. Maxime Fondop

John Berceni l-a învins pe Maxime Fondop, are a avut loc sâmbătă, de la ora 18:00, LIVE VIDEO pe AntenaPLAY. Românul s-a bătut în gala Hexagone MMA 5 din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversarul românului a fost Maxime Fondop din Franța, un sportiv cu 3 meciuri și tot atâtea victorii la profesioniști. Meciul dintre cei doi a fost co-main event-ul galei.

INTRĂ PE ANTENAPLAY GALA ÎN CARE S-A BĂTUT JOHN BERCENI

John Berceni vine după o victorie importantă în promoția Heroes Fight League. Grigore s-a impus în fața lui Cosmin Bucătaru, după ce acesta din urmă a fost descalificat. Grigore a fost lovit cu capul de adversar, lucru interzis de regulament.

Luptătorul român este pregătit pentru acest meci. ”Voi merge acolo să fac o surpriză. La galele de afară nu te cheamă numeni să îi bați. Ei cred că au meci ușor dar sunt foarte pregătit. O să le arăt forța mea!”, a spus Grigore pentru AS.ro

John Berceni: „M-am bătut cu oameni din UFC, mă bat cu oricine”

Acesta a vorbit despre ce înseamnă un meci de MMA, cum ajungi să lupți în cușcă și ce experiențe a avut în trecut.

Reclamă

”Eu nu refuz nicio ofertă dacă îmi convin banii. M-am bătut cu oameni cu 30-40 de meciuri, m-am bătut cu oameni din UFC, Romanov de exemplu. Contează ce bani se oferă. După ce accept meciul mă pregătesc specific pentru el. Te duci la gală cu 1-2 zile înainte, faci viza medicală.

Apoi faci cântarul, bine eu sunt la grea nu fac slăbire. Cel mai important este să te pregătești psihic. După cântar, vine ziua meciului. E un nivel de stres, nu e frică, e teamă dar nu de bătaie, teamă să nu te faci de râs. Trebuie să fii tare, te transformi. Apoi e meciul, după meci trebuie să fii fair play, să revii la realitate. După meci bei un șpriț, o berică, cu adversarul, trebuie să fii prieten.”, a spus Grigore.

Gala în care se bate Ion Grigore – Fight Card

Evenimentul este transmis în România de AntenaPLAY, azi de la ora 18:00.

Reclamă 4 / 0/3

1. Alix Jean Guillaume FRA – Younes Najid FRA, categoria 77kg
2. Mathieu Leto Duclos FRA – Giorgi Egnatashvili GEO, categoria 84kg
3. Parwaiz Arabzai FRA – Marcin Zembala POL, categoria 70kg
4. Thomas Glot FRA – David Matas ESP, categoria 73kg
5. Stephanie Page FRA – Hara Dimitroula GRE, categoria 52kg
6. Maxime Fondop FRA – Ion Grigore ROM, categoria -120kg
7. Laetitia Blot FRA – Mariam Torchinava GEO, categoria 57kg

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și