Închide meniul

Franța și-a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar! Ce s-a întâmplat cu Karim Benzema

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2022, 21:53

Reclamă
Franța și-a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar! Ce s-a întâmplat cu Karim Benzema

Franța și-a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar

Karim Benzema, alături de Kylian Mbappe, la naționala Franței / Profimedia

Franța si-a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar! De pe listă nu lipsesc vedetele Karim Benzema și Kylian Mbappe!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul Didier Deschamps se va baza pe 25 de jucători la turneul final din Qatar. Karim Benzema și Raphael Varane, care s-au confruntat cu probleme medicale în ultima perioadă, au prins până la urmă lista celor convocați.

Franța și-a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar

Portari: Aréola, Lloris, Mandanda

Fundași: L.Hernandez, T.Hernandez, Koundé, Saliba, Konaté, Pavard, Kimpembe, Varane, Upamecano

Mijlocași: Tchouameni, Rabiot, Guendouzi, Veretout, Fofana, Camavinga

Reclamă

Atacanți: Benzema, Mbappé, Giroud, Nkunku, Griezmann, Coman, Dembélé

Marii absenți din echipa Franței sunt mijlocașii Ngolo Kante și Paul Pogba, care nu vor evolua în Qatar din cauză că sunt accidentați.

Reclamă 4 / 0/3

Franța e campioană mondială en-titre și e printre marile favorite la competiția din Qatar. Naționala lui Deschamps face parte din grupa D, alături de Australia, Danemarca și Tunisia.

Programul Campionatului Mondial din Qatar, modificat. Competiţia va debuta mai devreme, după decizia luată de FIFA

Programul Cupei Mondiale din Qatar a fost modificat, după decizia FIFA. Turneul urma să se desfăşoare în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie, însă forul mondial a luat decizia ca primul meci să aibă loc cu o zi mai devreme.

Organizatorii turneului final programat în Qatar, la sfârşitul acestui an, au luat decizia ca meciul de deschidere să fie între ţara gazdă şi Ecuador.

Iniţial, partida de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar urma să fie cea dintre Senegal şi Olanda. Ulterior, organizatorii turneului şi-au exprimat dorinţa ca ţara gazdă să deschidă turneul, aşa cum s-a întâmplat şi în ediţiile precedente. Astfel, aceştia au înaintat o scrisoare către FIFA, care ulterior a acceptat ca ţara care găzduieşte Mondialul să deschidă şi turneul.

Primul meci va avea loc astfel, pe 20 noiembrie, cu o zi mai devreme decât programarea iniţială, anunţă lequipe.fr. Partida va avea loc pe stadionul Al-Bayt din Al-Khor, ce se află la 50 de kilometri de capitala Doha.

Programul Cupei Mondiale nu va fi afectat de decizia FIFA. În a doua zi de competiţie se vor desfăşura trei partide, în loc de patru, cea dintre Qatar şi Ecuador mutându-se cu o zi mai devreme.

FIFA, decizie radicală pentru Campionatul Mondial din Qatar

FIFA a luat o decizie radicală pentru Campionatul Mondial din Qatar. Forul suprem al fotbalului a anunţat, joi, că echipele calificate la Cupa Mondială 2022 vor putea convoca până la 26 de jucători în Qatar, faţă de 23 până acum.

Reclamă

Biroul Consiliului FIFA îşi justifică decizia făcând referire la „necesitatea de a păstra o flexibilitate suplimentară datorită programului unic al Cupei Mondiale 2022 în calendarul global, precum şi contextului mai larg al efectelor perturbatoare cauzate de pandemia de coronavirus. COVID-19 la echipe înainte şi în timpul turneelor”.

Preselecţia care va trebui transmisă de federaţiile naţionale vizate de Cupa Mondială poate include până la 55 de nume, faţă de 35 până acum.

În plus, norocoşii câştigători care vor face parte din lista finală de 23 până la 26 de jucători trebuie să fie eliberaţi cel târziu pe 13 noiembrie de clubul lor.

Nu în ultimul rând, Biroul arată că nu pot fi mai mult de 26 de persoane pe banca echipei în timpul meciurilor de la Cupa Mondială, inclusiv maximum 15 rezerve şi 11 oficiali, inclusiv un medic.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și