Închide meniul

Franța și-a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar! Ce s-a întâmplat cu Karim Benzema

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2022, 21:53

Franța și-a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar! Ce s-a întâmplat cu Karim Benzema

Franța și-a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar

Karim Benzema, alături de Kylian Mbappe, la naționala Franței / Profimedia

Franța si-a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar! De pe listă nu lipsesc vedetele Karim Benzema și Kylian Mbappe!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul Didier Deschamps se va baza pe 25 de jucători la turneul final din Qatar. Karim Benzema și Raphael Varane, care s-au confruntat cu probleme medicale în ultima perioadă, au prins până la urmă lista celor convocați.

Franța și-a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar

Portari: Aréola, Lloris, Mandanda

Fundași: L.Hernandez, T.Hernandez, Koundé, Saliba, Konaté, Pavard, Kimpembe, Varane, Upamecano

Mijlocași: Tchouameni, Rabiot, Guendouzi, Veretout, Fofana, Camavinga

Reclamă

Atacanți: Benzema, Mbappé, Giroud, Nkunku, Griezmann, Coman, Dembélé

Marii absenți din echipa Franței sunt mijlocașii Ngolo Kante și Paul Pogba, care nu vor evolua în Qatar din cauză că sunt accidentați.

Reclamă 4 / 0/3

Franța e campioană mondială en-titre și e printre marile favorite la competiția din Qatar. Naționala lui Deschamps face parte din grupa D, alături de Australia, Danemarca și Tunisia.

Programul Campionatului Mondial din Qatar, modificat. Competiţia va debuta mai devreme, după decizia luată de FIFA

Programul Cupei Mondiale din Qatar a fost modificat, după decizia FIFA. Turneul urma să se desfăşoare în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie, însă forul mondial a luat decizia ca primul meci să aibă loc cu o zi mai devreme.

Organizatorii turneului final programat în Qatar, la sfârşitul acestui an, au luat decizia ca meciul de deschidere să fie între ţara gazdă şi Ecuador.

Iniţial, partida de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar urma să fie cea dintre Senegal şi Olanda. Ulterior, organizatorii turneului şi-au exprimat dorinţa ca ţara gazdă să deschidă turneul, aşa cum s-a întâmplat şi în ediţiile precedente. Astfel, aceştia au înaintat o scrisoare către FIFA, care ulterior a acceptat ca ţara care găzduieşte Mondialul să deschidă şi turneul.

Primul meci va avea loc astfel, pe 20 noiembrie, cu o zi mai devreme decât programarea iniţială, anunţă lequipe.fr. Partida va avea loc pe stadionul Al-Bayt din Al-Khor, ce se află la 50 de kilometri de capitala Doha.

Programul Cupei Mondiale nu va fi afectat de decizia FIFA. În a doua zi de competiţie se vor desfăşura trei partide, în loc de patru, cea dintre Qatar şi Ecuador mutându-se cu o zi mai devreme.

FIFA, decizie radicală pentru Campionatul Mondial din Qatar

FIFA a luat o decizie radicală pentru Campionatul Mondial din Qatar. Forul suprem al fotbalului a anunţat, joi, că echipele calificate la Cupa Mondială 2022 vor putea convoca până la 26 de jucători în Qatar, faţă de 23 până acum.

Reclamă

Biroul Consiliului FIFA îşi justifică decizia făcând referire la „necesitatea de a păstra o flexibilitate suplimentară datorită programului unic al Cupei Mondiale 2022 în calendarul global, precum şi contextului mai larg al efectelor perturbatoare cauzate de pandemia de coronavirus. COVID-19 la echipe înainte şi în timpul turneelor”.

Preselecţia care va trebui transmisă de federaţiile naţionale vizate de Cupa Mondială poate include până la 55 de nume, faţă de 35 până acum.

În plus, norocoşii câştigători care vor face parte din lista finală de 23 până la 26 de jucători trebuie să fie eliberaţi cel târziu pe 13 noiembrie de clubul lor.

Nu în ultimul rând, Biroul arată că nu pot fi mai mult de 26 de persoane pe banca echipei în timpul meciurilor de la Cupa Mondială, inclusiv maximum 15 rezerve şi 11 oficiali, inclusiv un medic.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și