Închide meniul
VIDEO

Doi reporteri danezi, atacați și amenințați de agenții de securitate din Qatar: „Opriți filmarea sau vă distrugem camera!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2022, 16:37

Reclamă
Doi reporteri danezi, atacați și amenințați de agenții de securitate din Qatar: „Opriți filmarea sau vă distrugem camera!”

Reporteri danezi, martorii la scene șocante înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Colaj cu conflictul dintre reporterii danezi și agenții de securitate din Qatar / Twitter

Doi reporteri danezi au fost martorii unor scene șocante înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Aceștia au fost amenințați de agenți de securitate în momentul în care au deschis camera de filmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au apărut primele tensiuni cu doar câteva zile înainte de debutul Mondialului. Reporterii de la postul danez TV2 au fost întrerupți în timpul unei transmisiuni în direct de agenți de securitate.

Reporteri danezi, martorii la scene șocante înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Oficialii locali au apărut într-o mașinuță de golf și i-au amenințat pe danezi că le vor distruge camera. A fost momentul în care danezii s-au enervat: „Ați invitat lumea întreagă aici. De ce nu putem filma? E un loc public”

Reporterii danezi le-au arătat agenților de securitate acreditarea de presă, dar fără niciun rezultat. Gazdele locului nu au rămas înduplecate: „Dacă nu vă opriți, vă distrugem camera”.

În acel moment, unul dintre reporterii danezi i-a transmis în engleză agentului de securitate: „Poți sparge camera. Vrei să o spargi? Dă-i drumul! Ne ameninți că ne distrugi camera”. Danezii au menționat ulterior că au primit scuze din partea Centrului internațional de Presă și de la Comitetul de Organizare Qatarez.

Reclamă

Rod Stewart a refuzat o ofertă uriaşă a arabilor. Nu a dorit să cânte la Campionatul Mondial 2022 din Qatar

Starul rock a dezvăluit presei britanice că a renunţat la un milion de dolari. Nu şi-a dorit să cânte la turneul final la care se va disputa între 20 noiembrie şi 18 decembrie.

Mi s-au oferit o mulţime de bani, peste un milion de dolari, să cânt acolo. Asta a fost acum 15 luni„, a declarat cântăreţul pentru The Times, citat de news.ro. El precizează că a refuzat: „Nu era ce trebuia”.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa Dua Lipa a anunţat că nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din 2022. „Nu o voi face şi nu am avut niciodată negocieri pentru asta”, a scris vedeta pe Instagram.

Cauza acestor refuzuri: multiplele încălcări ale drepturilor omului în Qatar, în special în ceea ce priveşte femeile, persoanele LGBT sau migranţii care lucrează la construcţia de stadioane.

Aştept cu nerăbdare să vizitez Qatar când îşi va îndeplini toate promisiunile în materie de drepturile omului pe care le-a făcut, aşa cum a câştigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială”, a spus cântăreaţa.

Mai multe vedete sunt aşteptate la spectacolul organizat în deschiderea Cupei Mondiale dintre Qatar şi Ecuador. Se aşteaptă să participe cântăreaţa columbiană Shakira, precum şi Jungkook de la BTS şi rapperul american Lil Baby.

Pe parcursul Cupei Mondiale FIFA din Qatar vor fi organizate concerte cu personalităţi precum Black Eyed Peas, Post Malone, Robbie Williams, Maroon 5, Major Lazer, Fatboy Slim sau David Guetta.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și