Închide meniul
VIDEO

Doi reporteri danezi, atacați și amenințați de agenții de securitate din Qatar: „Opriți filmarea sau vă distrugem camera!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2022, 16:37

Doi reporteri danezi, atacați și amenințați de agenții de securitate din Qatar: „Opriți filmarea sau vă distrugem camera!”

Reporteri danezi, martorii la scene șocante înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Colaj cu conflictul dintre reporterii danezi și agenții de securitate din Qatar / Twitter

Doi reporteri danezi au fost martorii unor scene șocante înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Aceștia au fost amenințați de agenți de securitate în momentul în care au deschis camera de filmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au apărut primele tensiuni cu doar câteva zile înainte de debutul Mondialului. Reporterii de la postul danez TV2 au fost întrerupți în timpul unei transmisiuni în direct de agenți de securitate.

Reporteri danezi, martorii la scene șocante înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Oficialii locali au apărut într-o mașinuță de golf și i-au amenințat pe danezi că le vor distruge camera. A fost momentul în care danezii s-au enervat: „Ați invitat lumea întreagă aici. De ce nu putem filma? E un loc public”

Reporterii danezi le-au arătat agenților de securitate acreditarea de presă, dar fără niciun rezultat. Gazdele locului nu au rămas înduplecate: „Dacă nu vă opriți, vă distrugem camera”.

În acel moment, unul dintre reporterii danezi i-a transmis în engleză agentului de securitate: „Poți sparge camera. Vrei să o spargi? Dă-i drumul! Ne ameninți că ne distrugi camera”. Danezii au menționat ulterior că au primit scuze din partea Centrului internațional de Presă și de la Comitetul de Organizare Qatarez.

Reclamă

Rod Stewart a refuzat o ofertă uriaşă a arabilor. Nu a dorit să cânte la Campionatul Mondial 2022 din Qatar

Starul rock a dezvăluit presei britanice că a renunţat la un milion de dolari. Nu şi-a dorit să cânte la turneul final la care se va disputa între 20 noiembrie şi 18 decembrie.

Mi s-au oferit o mulţime de bani, peste un milion de dolari, să cânt acolo. Asta a fost acum 15 luni„, a declarat cântăreţul pentru The Times, citat de news.ro. El precizează că a refuzat: „Nu era ce trebuia”.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa Dua Lipa a anunţat că nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din 2022. „Nu o voi face şi nu am avut niciodată negocieri pentru asta”, a scris vedeta pe Instagram.

Cauza acestor refuzuri: multiplele încălcări ale drepturilor omului în Qatar, în special în ceea ce priveşte femeile, persoanele LGBT sau migranţii care lucrează la construcţia de stadioane.

Aştept cu nerăbdare să vizitez Qatar când îşi va îndeplini toate promisiunile în materie de drepturile omului pe care le-a făcut, aşa cum a câştigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială”, a spus cântăreaţa.

Mai multe vedete sunt aşteptate la spectacolul organizat în deschiderea Cupei Mondiale dintre Qatar şi Ecuador. Se aşteaptă să participe cântăreaţa columbiană Shakira, precum şi Jungkook de la BTS şi rapperul american Lil Baby.

Pe parcursul Cupei Mondiale FIFA din Qatar vor fi organizate concerte cu personalităţi precum Black Eyed Peas, Post Malone, Robbie Williams, Maroon 5, Major Lazer, Fatboy Slim sau David Guetta.

Recomandări
  • Scene șocante înainte de Campionatul Mondial din Qatar
  • Doi reporteri, atacați de agenți de securitate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și