Închide meniul

Rod Stewart a refuzat o ofertă uriaşă a arabilor! Câţi bani i s-au oferit pentru a cânta la Campionatul Mondial din Qatar

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2022, 12:14

Rod Stewart a refuzat o ofertă uriaşă a arabilor! Câţi bani i s-au oferit pentru a cânta la Campionatul Mondial din Qatar

Rod Stewart a refuzat o ofertă uriaşă a arabilor. Nu a vrut să cânte la Campionatul Mondial 2022 din Qatar

Rod Stewart nu va cânta în Qatar / Profimediaimages

Rod Stewart a refuzat o ofertă uriaşă a arabilor, care îşi doreau să îl aducă în Qatar pentru a cânta la Campionatul Mondial. Starul ân vârstă de 77 de ani nu a fost tentat să îi dea curs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul rock a dezvăluit presei britanice că a renunţat la un milion de dolari. Nu şi-a dorit să cânte la turneul final la care se va disputa între 20 noiembrie şi 18 decembrie.

Rod Stewart a refuzat o ofertă uriaşă a arabilor. Nu a dorit să cânte la Campionatul Mondial 2022 din Qatar

Mi s-au oferit o mulţime de bani, peste un milion de dolari, să cânt acolo. Asta a fost acum 15 luni„, a declarat cântăreţul pentru The Times, citat de news.ro. El precizează că a refuzat: „Nu era ce trebuia”.

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa Dua Lipa a anunţat că nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din 2022. „Nu o voi face şi nu am avut niciodată negocieri pentru asta”, a scris vedeta pe Instagram.

Cauza acestor refuzuri: multiplele încălcări ale drepturilor omului în Qatar, în special în ceea ce priveşte femeile, persoanele LGBT sau migranţii care lucrează la construcţia de stadioane.

Reclamă

Aştept cu nerăbdare să vizitez Qatar când îşi va îndeplini toate promisiunile în materie de drepturile omului pe care le-a făcut, aşa cum a câştigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială”, a spus cântăreaţa.

Mai multe vedete sunt aşteptate la spectacolul organizat în deschiderea Cupei Mondiale dintre Qatar şi Ecuador. Se aşteaptă să participe cântăreaţa columbiană Shakira, precum şi Jungkook de la BTS şi rapperul american Lil Baby.

Pe parcursul Cupei Mondiale FIFA din Qatar vor fi organizate concerte cu personalităţi precum Black Eyed Peas, Post Malone, Robbie Williams, Maroon 5, Major Lazer, Fatboy Slim sau David Guetta.

Reclamă 4 / 0/3

„Când va mai ajunge România la Campionatul Mondial?”. Ce răspuns a oferit Dan Petrescu

Dan Petrescu a fost întrebat când va mai ajunge România la Campionatul Mondial. Fostul fundaş al Generaţiei de Aur a avut o reacţie îngrijorătoare. Antrenorul lui CFR Cluj se teme că nu va mai apuca să vadă naţionala tricoloră la un turneu final.

Tricolorii nu au mai obţinut calificarea la o ediţie de Campionat Mondial din 1998. Atunci, ajungeau până în optimile de finală. Dan Petrescu marca în victoria uriaşă cu Anglia, scor 2-1.

Merităm să ne faceţi statuie. Se duce fotbalul românesc. În doi-trei ani, zero„, răbufnea Gică Hagi înaintea Mondialului din Franţa.

(Reporter: Când va mai ajunge România la Campionatul Mondial?) E bună întrebarea! Pentru că noi, când ne-am lăsat, am greşit. Am zis că 20 de ani nu ne mai calificăm, dar au trecut vreo 30. Din păcate, nu ştiu dacă vom mai ajunge la Mondial, sper să mai trăiesc. Şi tu să trăieşti, să mai vedem echipa naţională la Mondiale. Atât îmi doresc, dar deocamdată nu putem fi optimişti, decât realişti„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Rod Stewart nu a acceptat oferta arabilor
  • Câţi bani putea primi pentru a cânta la Campionatul Mondial din Qatar

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și