Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Lionel Messi, lipsit de fair-play în Argentina – Arabia Saudită 1-2. Reacţie care nu îi face cinste, după accidentarea horror a unui adversar

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 noiembrie 2022, 14:21 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 16:40

CM 2022 | Lionel Messi, lipsit de fair-play în Argentina – Arabia Saudită 1-2. Reacţie care nu îi face cinste, după accidentarea horror a unui adversar

Accidentare horror în Argentina - Arabia Saudită

Accidentarea horror suferită de Al Shahrani, în Argentina - Arabia Saudită/ Colaj Profimedia

Accidentare horror în Argentina – Arabia Saudită, în primul meci din Grupa C, de la Campionatul Mondial din Qatar. În ultimele minute de joc, portarul saudit a respins un balon, şi l-a lovit cu genunchiul în faţă pe coechipierul său. În acel moment, Lionel Messi a fost lipsit de fair-play şi a continuat să atace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabia Saudită a furnizat una dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale mondiale. Saudiţii au învins-o cu 2-1 pe Argentina, una dintre favoritele la câştigarea trofeului.

Accidentare horror în Argentina – Arabia Saudită

La scorul de 2-1 pentru Arabia Saudită, argentinienii s-au aruncat în atac. În minutul 90+3, la un balon trimis de „pume” în careul sud-americanilor, portarul Owais a ieşit pentru a respinge, iar din inerţie l-a faultat grav pe Al Shahrani.

Accidentare horror în Argentina - Arabia Saudită
Accidentare horror în Argentina – Arabia Saudită / Captură TVR
Accidentare horror în Argentina - Arabia Saudită
Accidentare horror în Argentina – Arabia Saudită / Captură TVR

Fudaşul stânga al saudiţilor a rămas inconştient pe teren, moment în care Lionel Messi nu a ţinut cont de acest fapt, şi a continuat să atace. În cele din urmă, jocul a fost oprit, iar Al Shahrani a primit îngrijiri medicale. Au urmat câteva momente de panică generală pe arenă, portarul care l-a faultat prăbuşindu-se şi el pe teren, departe de coechipierul său rămas întins pe gazon.

Argentina, umilită de Arabia Saudită la Campionatul Mondial

Argentina a fost umilită de Arabia Saudită, într-un meci din Grupa C de la Campionatul Mondial din Qatar! După ce au controlat prima repriză, sud-americanii au încasat două goluri în doar cinci minute, după reluarea meciului.

Reclamă

La golul secund, apărarea „pumelor” a fost făcută şah-mat! Al Dawsari a marcat în minutul 53, printr-un şut superb!

Lionel Messi a deschis scorul în minutul 9, din penalty. Prima repriză a fost controlată total de Argentina, sud-americanii având trei goluri anulate de VAR! Nimic nu anunţa răsturnarea de situaţie din repriza secundă.

În minutul 48, saudiţii au reuşit să egaleze prin Al Shehri. Cinci minute mai târziu, Al Dawsari a marcat pentru 2-1, printr-o fază de excepţie. Mijlocaşul saudit a râs de apărarea Argentinei, driblând trei sud-americani în careul lui Martinez.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, după succesiunea de dribling-uri, Al Dawsari, jucător care evoluează la Al Hilal, a şutat imparabil, la colţul lung, portarul „pumelor” fiind fără şanse!

Lautaro Martinez, gol anulat pentru câţiva centimetri, în Argentina – Arabia Saudită

Lautaro Martinez a avut parte de un gol anulat pentru câţiva centimetri, în Argentina – Arabia Saudită, primul meci al „Pumelor” la CM 2022.

Atacantul lui Inter nu s-a bucurat prea mult după golul spectaculos înscris în minutul 34. Acesta trimisese perfect după o pasă a lui Papu Gomez, dar VAR a intervenit şi a anulat reuşita.

Imaginea grafică a poziţiei de ofsaid a lui Lautaro a fost menită parcă să îi scoată din minţi pe fanii sud-americanilor. Asta pentru că golul lui Martinez a fost anulat pentru doar câţiva centimetri.

Şase minute mai devreme, un alt gol al lui Lautaro Martinez a fost anulat, de această dată poziţia de ofsaid fiind una evidentă. Mai mult, şi lui Lionel Messi i-a fost refuzată şansa dublei în prima repriză, tot după o poziţie afară din joc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și