Închide meniul

CM 2022 | Cota Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale, după catastrofa cu Arabia Saudită

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 noiembrie 2022, 14:41

CM 2022 | Cota Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale, după catastrofa cu Arabia Saudită

Cota Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale, după catastrofa cu Arabia Saudită

Fanii Argentinei, în meciul cu Arabia Saudită / Profimedia Images

Cota Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale a crescut după catastrofa cu Arabia Saudită. „Pumele” au pierdut ruşinos meciul de debut la CM 2022, dar sunt în continuare consideraţi printre favoriţii la adjudecarea trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, dacă înainte de începutul competiţiei, Argentina avea cotă 6.25, aceasta a crescut la 8. Brazilia avea 4.50 la victoria finală, iar cota a scăzut la 4. Anglia, Franţa şi Germania au rămas şi ele în top, cu cote de 9, 9.50 şi 12.

Cota Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale, după catastrofa cu Arabia Saudită

De cealaltă parte, Arabia Saudită a rămas echipa cotată cu cele mai mici şanse pentru câştigarea trofelui suprem. Saudiţii au o cotă de 1.000, la fel ca gazdele din Qatar.

Argentina a înregistrat una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial. A pierdut meciul cu Arabia Saudită (1-2).

Argentina, una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Reclamă

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Irlanda – Italia 1-0 (1994), SUA – Anglia 1-0 (1950), Elveţia – Spania 1-0 (2010), Bulgaria – Germania 2-1 (1994), Coreea de Sud – Italia 2-1 (2002) sau Irlanda de Nord – Spania 1-0 (1982) sunt considerate alte şocuri de la campionatele mondiale.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și