Închide meniul

CM 2022 | Cota Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale, după catastrofa cu Arabia Saudită

Dan Roșu Publicat: 22 noiembrie 2022, 14:41

CM 2022 | Cota Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale, după catastrofa cu Arabia Saudită

Cota Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale, după catastrofa cu Arabia Saudită

Fanii Argentinei, în meciul cu Arabia Saudită / Profimedia Images

  • Cota Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale a crescut
  • Brazilia rămâne marea favorită

Cota Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale a crescut după catastrofa cu Arabia Saudită. „Pumele” au pierdut ruşinos meciul de debut la CM 2022, dar sunt în continuare consideraţi printre favoriţii la adjudecarea trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, dacă înainte de începutul competiţiei, Argentina avea cotă 6.25, aceasta a crescut la 8. Brazilia avea 4.50 la victoria finală, iar cota a scăzut la 4. Anglia, Franţa şi Germania au rămas şi ele în top, cu cote de 9, 9.50 şi 12.

Cota Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale, după catastrofa cu Arabia Saudită

De cealaltă parte, Arabia Saudită a rămas echipa cotată cu cele mai mici şanse pentru câştigarea trofelui suprem. Saudiţii au o cotă de 1.000, la fel ca gazdele din Qatar.

Reclamă

Argentina a înregistrat una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial. A pierdut meciul cu Arabia Saudită (1-2).

Argentina, una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Reclamă

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Irlanda – Italia 1-0 (1994), SUA – Anglia 1-0 (1950), Elveţia – Spania 1-0 (2010), Bulgaria – Germania 2-1 (1994), Coreea de Sud – Italia 2-1 (2002) sau Irlanda de Nord – Spania 1-0 (1982) sunt considerate alte şocuri de la campionatele mondiale.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Fotbal extern • 1 mart., 20:55
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită
Fotbal • 29 feb., 9:00
Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită. Anunţul oficial
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 26 feb., 15:11
Laurenţiu Reghecampf, aproape OUT de la Al-Tai! Anunţul făcut în Arabia Saudită