Închide meniul

CM 2022 | Yasser Al-Shahrani a fost operat la pancreas, după ce a fost „zdrobit” de propriul portar, în Argentina – Arabia Saudită 1-2

Cosmin Cioboată Publicat: 25 noiembrie 2022, 11:13 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 13:39

Reclamă
CM 2022 | Yasser Al-Shahrani a fost operat la pancreas, după ce a fost „zdrobit de propriul portar, în Argentina – Arabia Saudită 1-2

Yasser Al-Shahrani a fost făcut K.O. de propriul portar

Yasser Al-Shahrani a fost făcut K.O. de propriul portar / Profimedia

Yasser Al-Shahrani a fost operat la pancreas, după ce a fost „zdrobit” de propriul portar, în meciul Argentina – Arabia Saudită 1-2. Fundașul arab, de la Al-Hilal, a fost făcut K.O. de Mohammed Al Owais, în prelungirile meciului-șoc de la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma accidentării teribile, Al-Shahrani s-a ales cu maxilarul rupt și mai multe oase ale feței fracturate. De asemenea, fundașul din Arabia Saudită a suferit și o hemoragie internă.

CM 2022 | Yasser Al-Shahrani a fost operat la pancreas, după ce a fost accidentat grav în Argentina – Arabia Saudită

Yasser Al-Shahrani a fost transportat de urgență la un spital din Germania, cu un avion privat pus la dispoziție de Prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed Bin Salman.

Starea lui Al-Shahran s-a complicat din cauza sângerării interne, fiindu-i afectate și unele organe. Potrivit publicației argentiniene tycsports.com, jucătorul de 30 de ani a fost operat la pancreas. Din fericire, Al-Shahrani a fost operat succes, iar acum se află în afara oricărui pericol.

„Vreau să liniștesc oamenii în legătură cu starea mea de sănătate, sunt mai bine. Nu uitați să vă rugați pentru mine. Felicitări pentru victorie. Gracias”, a scris Yasser Al-Shahrani, în mediul online.

Reclamă

Radiografia horror a lui Al-Shahrani după accidentare

În spațiul public a apărut radiografia cu fața fundașului saudit Yasser Al Shahrani, care a suferit o accidentare horror în victoria cu Argentina, 2-1, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Fundașul stânga al Arabiei Saudite a fost lovit de propriul portar în minutul 90+5. Al-Shahrani are maxilarul rupt și mai multe oase ale feței fracturate. El a suferit și hemoragie internă și va fi operat.

Reclamă 4 / 0/3

Sărbătoare națională în Arabia Saudită, după victoria miraculoasă cu Argentina

Arabia Saudită a produs cea mai mare surpriză din istoria Campionatelor Mondiale și a învins-o pe Argentina lui Lionel Messi, una dintre principalele favorite la trofeu.

Ca să sărbătorească succesul istoric, Regele Salman a declarat o zi de sărbătoare națională pe 23 noiembrie, a anunțat Agenția Saudită de presă. Toți angajații din sectorul public și privat, cât și studenții și elevii, se vor bucura de o zi liberă.

Arabia Saudită avea cotă 1.000 la căştigarea trofeului, înaintea debutului competiţiei din Qatar.

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Cum arată în timp real clasamentele grupelor de la Cupa Mondială

Clasament Grupa A

Reclamă

Clasament Grupa B

Clasament Grupa C

Clasament Grupa D

Clasament Grupa E

Clasament Grupa F

Clasament Grupa G

Clasament Grupa H

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și