Închide meniul

CM 2022 | Ce naţională susţine Gigi Becali la Campionatul Mondial din Qatar. Anunţul patronului de la FCSB: „O să mă uit la ei!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2022, 22:35 / Actualizat: 26 noiembrie 2022, 0:04

CM 2022 | Ce naţională susţine Gigi Becali la Campionatul Mondial din Qatar. Anunţul patronului de la FCSB: „O să mă uit la ei!

Ce naţională susţine Gigi Becali la Campionatul Mondial din Qatar

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit ce naţională susţine la Campionatul Mondial din Qatar. Patronul de la FCSB a mărturisit că va urmări Brazilia la turneul final, fiind încântat de jocul spectaculos practicat de sud-americani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia şi-a depus candidatura la câştigarea turneului final din Qatar, după debutul victorios în faţa Serbiei. Gigi Becali a avut în plan să urmărească partida selecţionatei lui Tite, partidă câştigată cu 2-0.

Ce naţională susţine Gigi Becali la Campionatul Mondial din Qatar

Gigi Becali a declarat că va urmări meciurile Braziliei, de la turneul final din Qatar, primind „pontul” că selecţionata sud-americană dezvoltă un joc spectaculos, bazat pe posesie. Patronul de la FCSB susţine că aceasta este singura condiţiei pentru care va urmări meciurile de la Cupa Mondială, fiind atras de jocul ofensiv prestat de elevii lui Tite.

„Ce mă interesează pe mine Mondialul? Nu m-am uitat. Să se uite cine trebuie să cunoască jucători și să propună jucători, eu nu sunt scouter.

Numai dacă e Brazilia să văd. O să mă uit la ei, am înțeles că joacă un stil de joc mult mai ofensiv, mai spectaculos. Da, așa da, mă uit”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reclamă

Brazilia se află în Grupa G de la Campionatul Mondial din Qatar, grupă pe care o mai împarte cu Serbia, Elveţia şi Camerun.

Mesaj impresionant al lui Neymar, după accidentarea din meciul cu Serbia

Neymar a transmis un mesaj impresionant, după accidentarea suferită în meciul cu Serbia. Starul Braziliei a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare şi a anunţat că va face tot posibilul pentru a-şi ajuta colegii. Jucătorul lui PSG a mai spus că trece prin cele mai grele momente din cariera sa.

„Mândria și dragostea pe care o simt purtând tricoul Braziliei sunt inexplicabile. Dacă Dumnezeu mi-ar da ocazia să aleg o țară în care să mă nasc, aceasta ar fi Brazilia.

Reclamă 4 / 0/3

Nimic din viața mea nu a fost dat sau ușor. A trebuit mereu să-mi urmăresc visele și obiectivele. Să nu-i dorești niciodată răul cuiva, ci să-i ajuți pe cei care au nevoie. Astăzi a devenit unul dintre cele mai grele momente ale carierei mele… și din nou într-o Cupă Mondială.

Am o accidentare, da, e enervant. O să mă doară, dar sunt sigur că voi avea șansa să revin pentru că voi face tot posibilul să îmi ajut țara, colegii și pe mine.

A așteptat mult timp inamicul să mă doboare? Nu! Eu sunt fiul lui Dumnezeu”, a postat Neymar pe contul oficial de Instagram.

Neymar s-a accidentat în partida cu Serbia, şi nu va mai evolua în grupe pentru Brazilia. Starul de la PSG ar putea reveni pe teren în faza optimilor, dacă naţionala sa va reuşi să-şi asigure biletele pentru acea fază a turneului final.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și