Închide meniul

CM 2022 | Mesaj impresionant al lui Neymar, după accidentarea din meciul cu Serbia: „Unul dintre cele mai grele momente din carieră”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2022, 20:00

CM 2022 | Mesaj impresionant al lui Neymar, după accidentarea din meciul cu Serbia: „Unul dintre cele mai grele momente din carieră

Neymar, mesaj impresionant

Profimedia

  • Mesaj impresionant al lui Neymar, după accidentarea din meciul cu Serbia
  • Neymar a ieşit accidentat

Mesaj impresionant al lui Neymar, după accidentarea din meciul cu Serbia. Starul Braziliei a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare şi a anunţat că va face tot posibilul pentru a-şi ajuta colegii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a spus că trece prin unul dintre cele mai grele momente din carieră.

Mesaj impresionant al lui Neymar, după accidentarea din meciul cu Serbia

Mândria și dragostea pe care o simt purtând tricoul Braziliei sunt inexplicabile. Dacă Dumnezeu mi-ar da ocazia să aleg o țară în care să mă nasc, aceasta ar fi Brazilia. 

Reclamă

Nimic din viața mea nu a fost dat sau ușor. A trebuit mereu să-mi urmăresc visele și obiectivele. Să nu-i dorești niciodată răul cuiva, ci să-i ajuți pe cei care au nevoie. Astăzi a devenit unul dintre cele mai grele momente ale carierei mele… și din nou într-o Cupă Mondială. 

Am o accidentare, da, e enervant. O să mă doară, dar sunt sigur că voi avea șansa să revin pentru că voi face tot posibilul să îmi ajut țara, colegii și pe mine. 

Reclamă

A așteptat mult timp inamicul să mă doboare? Nu! Eu sunt fiul lui Dumnezeu”, a postat Neymar pe contul oficial de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Anunțul făcut de Tite, după ce Neymar s-a accidentat în Brazilia – Serbia 2-0

Anunțul făcut de Tite, după ce Neymar s-a accidentat în meciul Brazilia – Serbia 2-0, le dă speranțe fanilor Selecao. Selecționerul sud-americanilor asigură că super-atacantul de 30 de ani va fi recuperat până la următoarea partidă de la Cupa Mondială din Qatar, cu Elveția, de peste 3 zile.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar s-a accidentat în a doua repriză a duelului cu Serbia, câștigat de Brazilia cu 2-0 grație „dublei” de vis a lui Richarlison. Conform primelor informații venite din tabăra Braziliei, atacantul brazilian a suferit o entorsă la glezna dreaptă.

Neymar a fost schimbat de Tite în minutul 79 și a părut extrem de afectat pe bancă, având ochii în lacrimi.

Glezna atacantului de la PSG s-a umflat teribil, iar fanii Selecao stau cu sufletul la gură în așteptarea unui verdict final. Medicul naționalei Braziliei a anunțat că este necesar să treacă 24 de ore pentru a clarifica dacă Neymar va putea continua sau nu Campionatul Mondial.

„Este devreme să spunem. Vom vedea cum se va simți în următoarele ore”, a transmis medicul Braziliei.

În ciuda incertitudinii lansate de medicul naționalei sale, selecționerul Tite este convins că Neymar va fi recuperat și va putea juca în continuare în Qatar.

„Nu vă faceți griji, Neymar va juca în continuare la Cupa Mondială! Va continua să joace, puteți fi siguri de asta!”, a declarat Tite, după Brazilia – Serbia 2-0, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neymar vrea să plece de la Al-Hilal la o echipă care a retrogradat! Care este motivul
Fotbal extern • 1 apr., 18:25
FOTO
Neymar vrea să plece de la Al-Hilal la o echipă care a retrogradat! Care este motivul
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie
Fotbal • 21 mart., 9:30
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie