Închide meniul

CM 2022 | Ce naţională susţine Gigi Becali la Campionatul Mondial din Qatar. Anunţul patronului de la FCSB: „O să mă uit la ei!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2022, 22:35 / Actualizat: 26 noiembrie 2022, 0:04

CM 2022 | Ce naţională susţine Gigi Becali la Campionatul Mondial din Qatar. Anunţul patronului de la FCSB: „O să mă uit la ei!

Ce naţională susţine Gigi Becali la Campionatul Mondial din Qatar

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit ce naţională susţine la Campionatul Mondial din Qatar. Patronul de la FCSB a mărturisit că va urmări Brazilia la turneul final, fiind încântat de jocul spectaculos practicat de sud-americani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia şi-a depus candidatura la câştigarea turneului final din Qatar, după debutul victorios în faţa Serbiei. Gigi Becali a avut în plan să urmărească partida selecţionatei lui Tite, partidă câştigată cu 2-0.

Ce naţională susţine Gigi Becali la Campionatul Mondial din Qatar

Gigi Becali a declarat că va urmări meciurile Braziliei, de la turneul final din Qatar, primind „pontul” că selecţionata sud-americană dezvoltă un joc spectaculos, bazat pe posesie. Patronul de la FCSB susţine că aceasta este singura condiţiei pentru care va urmări meciurile de la Cupa Mondială, fiind atras de jocul ofensiv prestat de elevii lui Tite.

„Ce mă interesează pe mine Mondialul? Nu m-am uitat. Să se uite cine trebuie să cunoască jucători și să propună jucători, eu nu sunt scouter.

Numai dacă e Brazilia să văd. O să mă uit la ei, am înțeles că joacă un stil de joc mult mai ofensiv, mai spectaculos. Da, așa da, mă uit”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reclamă

Brazilia se află în Grupa G de la Campionatul Mondial din Qatar, grupă pe care o mai împarte cu Serbia, Elveţia şi Camerun.

Mesaj impresionant al lui Neymar, după accidentarea din meciul cu Serbia

Neymar a transmis un mesaj impresionant, după accidentarea suferită în meciul cu Serbia. Starul Braziliei a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare şi a anunţat că va face tot posibilul pentru a-şi ajuta colegii. Jucătorul lui PSG a mai spus că trece prin cele mai grele momente din cariera sa.

„Mândria și dragostea pe care o simt purtând tricoul Braziliei sunt inexplicabile. Dacă Dumnezeu mi-ar da ocazia să aleg o țară în care să mă nasc, aceasta ar fi Brazilia.

Reclamă 4 / 0/3

Nimic din viața mea nu a fost dat sau ușor. A trebuit mereu să-mi urmăresc visele și obiectivele. Să nu-i dorești niciodată răul cuiva, ci să-i ajuți pe cei care au nevoie. Astăzi a devenit unul dintre cele mai grele momente ale carierei mele… și din nou într-o Cupă Mondială.

Am o accidentare, da, e enervant. O să mă doară, dar sunt sigur că voi avea șansa să revin pentru că voi face tot posibilul să îmi ajut țara, colegii și pe mine.

A așteptat mult timp inamicul să mă doboare? Nu! Eu sunt fiul lui Dumnezeu”, a postat Neymar pe contul oficial de Instagram.

Neymar s-a accidentat în partida cu Serbia, şi nu va mai evolua în grupe pentru Brazilia. Starul de la PSG ar putea reveni pe teren în faza optimilor, dacă naţionala sa va reuşi să-şi asigure biletele pentru acea fază a turneului final.

Recomandări
  • Ce naţională va urmări Gigi Becali la CM din Qatar
  • Preferata patronului de la FCSB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și