Închide meniul
Foto

CM 2022 | Cum a reacționat soția lui Robert Lewandowski după golul reușit de starul polonez în Polonia – Arabia Saudită 2-0

Alexandru Ivan Publicat: 26 noiembrie 2022, 18:21

Reclamă
CM 2022 | Cum a reacționat soția lui Robert Lewandowski după golul reușit de starul polonez în Polonia – Arabia Saudită 2-0

Soția lui Robert Lewandowski, reacție după Polonia - Arabia Saudită

Anna Lewandowska / Profimedia

Soția lui Robert Lewandowski, Anna Lewandowska, a avut o reacție emoționantă după golul înscris de atacantul Barcelonei în meciul Polonia – Arabia Saudită, din grupa C de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anna Lewandowska nu putea să rateze meciul dintre Polonia și Arabia Saudită. Soția lui „Lewy”, în compania familiei și a prietenilor, l-a susținut îndeaproape pe atacantul Barcelonei. Soțul ei a marcat primul gol din carieră la Cupa Mondială.

CM 2022 | Soția lui Robert Lewandowski, reacție după Polonia – Arabia Saudită

Anna Lewandowska a stat în tribune alături de sora lui Lewandowski, Milena Lewandowska-Miros, și de mama acestuia, Iwona Lewandowska. Tot grupul care a venit să-l susțină pe starul de 34 de ani la meci a purtat tricouri cu naționala Poloniei.

În momentul când soțul său și-a trecut numele pe tabela marcatorilor, Anna Lewandowska nu și-a mai ascuns emoțiile. După meci, Anna a vorbit cu reporterii polonezi și a transmis că va suștine echipa lui Lewandowski până la ultimul meci.

„Știu că echipa este foarte motivată și va face totul pentru a câștiga. Trebuie doar să ținem degetele încrucișate și să-i aclamăm. Fiecare turneu are propriile reguli, iar acesta este plin de surprize încă de la început, așa că orice este posibil!”, a spus Anna Lewandowska, citată de sport.interia.pl.

Reclamă
Instagram Anna Lewandowski
 
View this post on Instagram
 
A post shared by 𝗔𝗻𝗻𝗮 𝗟𝗲𝘄𝗮𝗻𝗱𝗼𝘄𝘀𝗸𝗮 (@annalewandowska)

Robert Lewandowski, primul gol din carieră la Campionatul Mondial

Lewandowski are peste 600 de goluri în carieră, dar nu marcase niciodată la Cupa Mondială. Împotriva Arabiei Saudite, atacantul Barcelonei a profitat de o greșeală a unui fundaș și a împins balonul pe lângă portarul advers.

Lewa a izbucnit în lacrimi după ce a marcat. A rămas întins pe gazon și a început să plângă. A sărutat și gazonul de pe stadionul Education City.

Reclamă 4 / 0/3

Cu golul înscris împotriva Arabiei Saudite, Lewandowski a ajuns la 77 de reușite pentru naționala Poloniei, tot atâtea câte are și Pele la naționala Braziliei.

Robert Lewandowski a mai jucat alături de naționala Polonei și la Mondialul din Rusia 2018, însă polonezii n-au trecut atunci de grupe.

Polonia – Arabia Saudită 2-0

Polonia a învins sâmbătă, scor 2-0, reprezentativa Arabiei Saudite, într-un meci din cadrul grupei C a Cupei Mondiale din Qatar.

Polonia a deschis scorul prin Zielinski, în minutul 39, care a înscis din pasa lui Lewandowski. Patru minute mai târziu Al Shehri a fost faultat în careu şi, după consultarea VAR, arbitrul brazilian Wilton Sampaio a dictat lovitură de la 11 metri. A executat Al Dawsari, dar Szczesny a apărat şutul jucătorului saudit.

Repriza secundă a adus ocazii de ambele părţi, însă cei care au marcat au fost polonezii, prin Lewandowski, în minutul 83.

  • 1. Polonia, 4 puncte, 2 meciuri
  • 2. Arabia Saudită, 3 puncte, 2 meciuri
  • 3. Mexic, 1 punct, 1 meci
  • 4. Argentina, 0 puncte, 1 meci
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și