Închide meniul

Ofertă „obscenă” primită de Cristiano Ronaldo. Contract pe 3 ani şi salariu astronomic!

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2022, 16:28

Reclamă
Ofertă „obscenă primită de Cristiano Ronaldo. Contract pe 3 ani şi salariu astronomic!

Ofertă "obscenă" primită de Cristiano Ronaldo după despărţirea de Manchester United

Cristiano Ronaldo, râzând / Profimedia

Ofertă „obscenă” primită de Cristiano Ronaldo, după ce a fost dat afară de la Manchester United. Starul portughez în vârstă de 37 de ani a scris istorie la Campionatul Mondial şi ar putea semna un contract fabulos după turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano a deschis scorul din penalty în partida cu Ghana, scor 3-2 pentru Portugalia. CR7 a devenit astfel singurul jucător care a reuşit să dea gol la 5 ediţii de Mondial. Agentul său a fost luat cu asalt de cluburi de pe toate continentele.

Ofertă „obscenă” primită de la arabi de Cristiano Ronaldo

Potrivit jurnaliştilor de la CBS, citaţi de mundodeportivo.com, Ronaldo a primit o ofertă considerată a fi „obscenă”. I s-a oferit un contract pe trei ani, perioadă în care ar urma să primească nu mai puţin de 72 de milioane de euro.

Dacă va accepta, Cristiano Ronaldo va încasa nu mai puţin de 1.4 milioane de euro pe săptămână şi 162.500 de eu pe zi! Cei de la Al Nassr îşi doresc cu orice preţ să îi obţină semnătura. Tot ei au încercat să-l „deturneze” din drumul spre Manchester United.

Se poartă deja discuţii avansate„, anunţă sursa citată anterior. Agenţii jucătorilor s-au aşezat la masa negocierilor şi pot ajunge la un acord cu şeicii celei mai de succes echipe din Arabia Saudită. Al Nassr a cucerit 9 titluri şi speră să dea acum o lovitură de imagine uriaşă.

Reclamă
Reclamă 4

Cristiano Ronaldo mai are două piste. Este dorit atât în ţara natală, Portugalia, cât şi de David Beckham în Argentina.

Cristiano Ronaldo, nervos după Portugalia – Ghana 3-2

Cristiano Ronaldo a fost nervos după meciul Portugalia – Ghana 3-2, de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a marcat primul gol al partidei și a intrat în istoria fotbalului, dar la final a fost extrem de deranjat.

La conferința de presă, CR7 a fost asaltat de jurnaliști cu întrebări legate de Manchester United. Căpitanul naționalei Portugaliei n-a părut deloc încântat de interesul presei și a răspuns acid:

Reclamă

A trecut o săptămână de când s-a încheiat acest capitol. E un capitol închis, iar acum vreau să încep altul cu dreptul. Am început aici (n.r. – la Mondial) și am câștigat. Vreau să îmi ajut echipa și restul jucătorilor”, a spus Cristiano Ronaldo, la conferința de presă, citat de dailymail.co.uk.

Atacantul de 37 de ani a continuat, vorbind despre recordul fabulos bifat în meciul cu Ghana:

A fost un moment frumos – a 5-a Cupă Mondială pentru mine. Era foarte important să câștigăm. Știm că, în astfel de competiții, primul meci este crucial. Evident, faptul că am devenit primul jucător care înscrie la 5 Campionate Mondiale mă face extrem de mândru. Echipa a reușit un rezultat bun într-un meci complicat”, a mai declarat Ronaldo.

CR7 este primul jucător din istorie care marchează la 5 Cupe Mondiale

Cristiano Ronaldo a devenit pentru jucător din istorie care a marcat la 5 Cupe Mondiale. Starul portughez a deschis scorul cu Ghana dintr-un penalty pe care tot el l-a obţinut.

Cristiano Ronaldo continuă să doboare record după record. A devenit singurul jucător din istorie care a marcat la 5 Cupe Mondiale. Ronaldo a atins această performanţă în partida cu Ghana. În minutul 65 al partidei cu Ghana, Cristiano Ronaldo a transformat impecabil un penalty pe care tot el l-a obţinut şi a scris istorie.

Cristiano Ronaldo a anunţat că turneul final din Qatar va fi ultima Cupă Mondială din carieră. Acesta se află la a cincea participare, însă nu a reuşit să ajungă niciodată într-o finală. Totodată, starul care recent şi-a încheiat înţelegerea cu Manchester United, a anunţat că dacă va deveni campion mondial, va pune ghetele în cui!

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și