Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, nervos după Portugalia – Ghana 3-2: „E un capitol închis!”. A stat numai 132 de secunde la conferință

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 noiembrie 2022, 12:40

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, nervos după Portugalia – Ghana 3-2: „E un capitol închis!. A stat numai 132 de secunde la conferință

Cristiano Ronaldo a fost enervat de întrebările jurnaliștilor, după Portugalia - Ghana 3-2

Cristiano Ronaldo a fost enervat de întrebările jurnaliștilor, după Portugalia - Ghana 3-2 / Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost nervos după meciul Portugalia – Ghana 3-2, de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a marcat primul gol al partidei și a intrat în istoria fotbalului, dar la final a fost extrem de deranjat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferința de presă, CR7 a fost asaltat de jurnaliști cu întrebări legate de Manchester United.

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, nervos la conferința de presă, după Portugalia – Ghana 3-2

Ronaldo s-a despărțit de clubul de pe Old Trafford la începutul săptămânii, la câteva zile după interviul „exploziv” oferit în presa din Anglia.

Deși Cristiano Ronaldo a bifat un record extraordinar, devenind singurul jucător care marchează la 5 Cupe Mondiale diferite, atenția jurnaliștilor a fost centrată pe despărțirea cu scandal de Manchester United.

Căpitanul naționalei Portugaliei n-a părut deloc încântat de interesul presei și a răspuns acid:

Reclamă

„A trecut o săptămână de când s-a încheiat acest capitol. E un capitol închis, iar acum vreau să încep altul cu dreptul. Am început aici (n.r. – la Mondial) și am câștigat. Vreau să îmi ajut echipa și restul jucătorilor”, a spus Cristiano Ronaldo, la conferința de presă, citat de dailymail.co.uk.

Atacantul de 37 de ani a continuat, vorbind despre recordul fabulos bifat în meciul cu Ghana:

„A fost un moment frumos – a 5-a Cupă Mondială pentru mine. Era foarte important să câștigăm. Știm că, în astfel de competiții, primul meci este crucial. Evident, faptul că am devenit primul jucător care înscrie la 5 Campionate Mondiale mă face extrem de mândru. Echipa a reușit un rezultat bun într-un meci complicat”, a mai declarat Ronaldo, după Portugalia – Ghana 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, la ora de sinceritate după Portugalia – Ghana

Cristiano Ronaldo s-a aflat la ora de sinceritate, după meciul Portugalia – Ghana 3-2, de la Cupa Mondială din Qatar. Starul lusitan a marcat primul gol al partidei, din penalty, și a bifat două recorduri fabuloase.

FIFA l-a desemnat omul meciului, dar Cristiano Ronaldo consideră că oricare dintre coechipierii săi ar fi meritat să câștige premiul respectiv.

Cristiano Ronaldo și-a lăudat echipa pentru prestația din meciul de debut de la Campionatul Mondial.

Joao Felix (78′) și Rafael Leao (80′) au marcat celelalte două goluri ale Portugaliei, din pasele lui Bruno Fernandes. De cealaltă parte, Andre Ayew (73′) și Osman Bukari (89′) au punctat pentru Ghana.

CR7 a fost întrebat cărui coleg i-ar oferi titlul pentru omul meciului, dacă ar putea. Căpitanul lusitanilor a oferit un răspuns sincer, după victoria muncită cu Ghana.

„I l-aș da lui Joao Felix, Bruno Fernandes, Danilo, oricăruia dintre ei. L-aș da întregii echipe deoarece cu toții au luptat din greu”, a spus Cristiano Ronaldo, după Portugalia – Ghana 3-2.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by FIFA World Cup (@fifaworldcup)

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care înscrie la 5 Campionate Mondiale

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în Portugalia – Ghana, dintr-un penalty obținut tot de el. Grație golului din minutul 65, atacantul de 37 de ani a bifat două recorduri fantastice.

CR7 a devenit primul jucător care înscrie la 5 Campionate Mondiale. Portughezul mai marcase la turneele finale din 2006, 2010, 2014 și 2018.

În același timp, Ronaldo a devenit cel mai în vârstă marcator al Portugaliei la Cupa Mondială, la 37 de ani și 295 de zile. Atacantul lusitan deținea deja recordul pentru cel mai tânăr marcator din istoria naționalei sale, la Campionatul Mondial.

CR7 avea 21 de ani și 132 de zile când a înscris la Mondialul din 2006, din Germania.

Cum arată în timp real clasamentele grupelor de la Cupa Mondială

Clasament Grupa A

Clasament Grupa B

Clasament Grupa C

Clasament Grupa D

Clasament Grupa E

Clasament Grupa F

Clasament Grupa G

Clasament Grupa H

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, nervos după Portugalia – Ghana 3-2
  • Starul portughez a stat numai 132 de secunde la conferința de presă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și