Închide meniul

CM 2022 | Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs: „Poate îl vezi în finală! Are tot ce îi trebuie să arbitreze foarte bine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2022, 15:05

CM 2022 | Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs: „Poate îl vezi în finală! Are tot ce îi trebuie să arbitreze foarte bine!

Istvan Kovacs nu a arbitrat până acum un meci la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Hepta

Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs. Adrian Porumboiu spune că Istvan Kovacs ar putea avea parte de o surpriză şi să arbitreze un meci din fazele superioare ale Cupei Mondiale. Istavan Kovacs a fost arbitru de rezervă la 4 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Qatar – Ecuador 0-2, Uruguay – Correa de Sud 0-0 și Argentina – Mexic 2-0 au fost meciurile la care Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă. Kovacs a fost delegat şi la partida dintre Ecuador şi Senegal, tot ca arbitru de rezervă.

Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs

„Va arbitra în etapele superioare. Din ce-am văzut până acum, doar Daniele Orsato a arbitrat, dintre cei mai cunoscuți. Nu este problemă de valoare în ceea ce-l privește, o are. Am văzut arbitri mult sub el cu mult. Totuși, până la o eventuală finală, mică sau mare, trebuie să-l vedem la cel puțin două meciuri.

După, sigur, poate intra în discuție pentru semifinală, finală mare sau mică. E tânăr, a ajuns acolo, într-o galerie selectă. Nu cred că poate să primească finala, dar, cine știe, arbitrează două meciuri bune, poate îl vezi în finală. Are tot ce îi trebuie ca să arbitreze foarte bine”, a spus Adrian Porumboiu pentru playsport.ro.

Istvan Kovacs l-a băgat în ceață pe Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu a avut o reacție dură legată de situația lui Istvan Kovacs la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Nu înțelege de ce românul a fost delegat până acum doar în calitate de arbitru de rezervă. Ion Crăciunescu susține că Istvan Kovacs ar merita să fie la „centru” la un meci de la Mondialul din Qatar și a criticat strategia celor de la FIFA.

Reclamă

„Eu cred că merita mai mult. Are o vârstă foarte bună pentru un arbitru. Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA. Chemi un arbitru cu toată brigada, asta înseamnă că trebuie să îi dai și meciuri… mi se pare mult prea mult să fie de 4 ori al patrulea.

Față de ce arbitri am văzut la acest Mondial, să mă ierte Dumnezeu… pur și simplu nu înțeleg! Ori îl ține rezervă acum și vor să îl delege în fazele superioare, dar nu știu ce să cred”, a spus Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Kovacs, primul român care arbitrează la Mondial în ultimii 36 de ani

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Rădulescu (1930), Andrei Rădulescu (1970) şi Nicolae Rainea (1974, 1978, 1982) sunt ceilalţi arbitri români care au ajuns la Campionate Mondiale, în istorie.

La Mondialul din Qatar sunt prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și