Închide meniul

CM 2022 | Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs: „Poate îl vezi în finală! Are tot ce îi trebuie să arbitreze foarte bine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2022, 15:05

CM 2022 | Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs: „Poate îl vezi în finală! Are tot ce îi trebuie să arbitreze foarte bine!

Istvan Kovacs nu a arbitrat până acum un meci la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Hepta

Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs. Adrian Porumboiu spune că Istvan Kovacs ar putea avea parte de o surpriză şi să arbitreze un meci din fazele superioare ale Cupei Mondiale. Istavan Kovacs a fost arbitru de rezervă la 4 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Qatar – Ecuador 0-2, Uruguay – Correa de Sud 0-0 și Argentina – Mexic 2-0 au fost meciurile la care Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă. Kovacs a fost delegat şi la partida dintre Ecuador şi Senegal, tot ca arbitru de rezervă.

Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs

„Va arbitra în etapele superioare. Din ce-am văzut până acum, doar Daniele Orsato a arbitrat, dintre cei mai cunoscuți. Nu este problemă de valoare în ceea ce-l privește, o are. Am văzut arbitri mult sub el cu mult. Totuși, până la o eventuală finală, mică sau mare, trebuie să-l vedem la cel puțin două meciuri.

După, sigur, poate intra în discuție pentru semifinală, finală mare sau mică. E tânăr, a ajuns acolo, într-o galerie selectă. Nu cred că poate să primească finala, dar, cine știe, arbitrează două meciuri bune, poate îl vezi în finală. Are tot ce îi trebuie ca să arbitreze foarte bine”, a spus Adrian Porumboiu pentru playsport.ro.

Istvan Kovacs l-a băgat în ceață pe Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu a avut o reacție dură legată de situația lui Istvan Kovacs la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Nu înțelege de ce românul a fost delegat până acum doar în calitate de arbitru de rezervă. Ion Crăciunescu susține că Istvan Kovacs ar merita să fie la „centru” la un meci de la Mondialul din Qatar și a criticat strategia celor de la FIFA.

Reclamă

„Eu cred că merita mai mult. Are o vârstă foarte bună pentru un arbitru. Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA. Chemi un arbitru cu toată brigada, asta înseamnă că trebuie să îi dai și meciuri… mi se pare mult prea mult să fie de 4 ori al patrulea.

Față de ce arbitri am văzut la acest Mondial, să mă ierte Dumnezeu… pur și simplu nu înțeleg! Ori îl ține rezervă acum și vor să îl delege în fazele superioare, dar nu știu ce să cred”, a spus Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Kovacs, primul român care arbitrează la Mondial în ultimii 36 de ani

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Rădulescu (1930), Andrei Rădulescu (1970) şi Nicolae Rainea (1974, 1978, 1982) sunt ceilalţi arbitri români care au ajuns la Campionate Mondiale, în istorie.

La Mondialul din Qatar sunt prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

Recomandări
  • Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs
  • Adrian Porumboiu spune că Istvan Kovacs ar putea avea parte de o surpriză la Campionatul Mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și