Închide meniul

CM 2022 | Pariul incredibil făcut de Wojciech Szczesny cu Lionel Messi, chiar pe teren, înainte de penalty-ul ratat de starul lui PSG. Suma pusă în joc

Dan Roșu Publicat: 1 decembrie 2022, 8:38

Reclamă
CM 2022 | Pariul incredibil făcut de Wojciech Szczesny cu Lionel Messi, chiar pe teren, înainte de penalty-ul ratat de starul lui PSG. Suma pusă în joc

Pariul incredibil făcut de Wojciech Szczesny cu Lionel Messi, chiar pe teren

Wojciech Szczesny îl faultează pe Lionel Messi, în Argentina - Polonia 2-0 / Profimedia Images

Pariul incredibil făcut de Wojciech Szczesny cu Lionel Messi, chiar pe teren, înainte de penalty-ul ratat de starul lui PSG a fost dezvăluit chiar de portarul lui Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a lovit peste față pe Messi, încercând să respingă mingea, Szczesny a făcut pariu cu Messi că arbitrul nu va acorda lovitura de pedeapsă, în timp ce Danny Makkelie consulta imaginile VAR.

CM 2022 | Pariul incredibil făcut de Wojciech Szczesny cu Lionel Messi, chiar pe teren

Portarul leșilor a dezvăluit și suma pusă în joc de cei doi: 100 de euro. Evident, argentinianul a fost cel care a câștigat pariul, dar Wojciech s-a mulțumit cu faptul că l-a apărat.

”Am vorbit înainte de penalty și i-am spus că pariez 100 de euro că nu îl va dicta. Deci am pierdut 100 de euro în fața lui Messi. Nu știu dacă e permis așa ceva la Cupa Mondială. Probabil că voi fi pedepsit pentru asta. Dar nu mă interesează acum. Nu îi voi da banii, nu îl interesează pe el 100 de euro. Are destui bani”, a spus Wojciech Szczesny, citat de TV 2 Sport.

Wojciech Szczesny, intervenţie colosală în faţa lui Lionel Messi

Wojciech Szczesny a avut o intervenţie colosală în faţa lui Lionel Messi! A apărat al doilea penalty consecutiv la Cupa Mondială din Qatar. Portarul Poloniei a avut o intervenţie fabuloasă la penalty-ul executat de Lionel Messi.

Reclamă

După ce a provocat penalty-ul, Wojciech Szczesny şi-a reparat greşeala. Acesta a apărat lovitura de la 11 metri executată de Lionel Messi. Starul argentinian a tras în stânga lui Szczesny, care a respins mingea cu mâna.

Schimb de replici tensionat între Lionel Messi și Robert Lewandowski

Lionel Messi și Robert Lewandowski au fost protagoniștii unui schimb de replici tensionat, la meciul Polonia – Argentina 0-2, din ultima etapă a grupei C de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

În minutele de prelungire ale partidei, Lewandowski l-a faultat pe Messi la mijlocul terenului și i-a întins mâna starului argentinian, însă Leo a refuzat scuzele lui Lewa, ba chiar a evitat să-l privească în ochi.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi s-au mai întâlnit o dată după fluierul final, dar spiritele nu au fost calme nici de această dată. Messi i-ar fi reproșat lui Lewandowski niște declarații din trecut de după gala Balonului de Aur 2021, când polonezul a pierdut la limită trofeul în fața argentinianului, conform as.com.

Întrebat la finalul duelului despre tensiunea dintre el și Lewandowski, Lionel Messi a refuzat să clarifice lucrurile: „Nu vreau să vorbesc despre asta! Ce s-a întâmplat în privat rămâne în privat!”.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și