Închide meniul

CM 2022 | Pariul incredibil făcut de Wojciech Szczesny cu Lionel Messi, chiar pe teren, înainte de penalty-ul ratat de starul lui PSG. Suma pusă în joc

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 decembrie 2022, 8:38

CM 2022 | Pariul incredibil făcut de Wojciech Szczesny cu Lionel Messi, chiar pe teren, înainte de penalty-ul ratat de starul lui PSG. Suma pusă în joc

Pariul incredibil făcut de Wojciech Szczesny cu Lionel Messi, chiar pe teren

Wojciech Szczesny îl faultează pe Lionel Messi, în Argentina - Polonia 2-0 / Profimedia Images

Pariul incredibil făcut de Wojciech Szczesny cu Lionel Messi, chiar pe teren, înainte de penalty-ul ratat de starul lui PSG a fost dezvăluit chiar de portarul lui Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a lovit peste față pe Messi, încercând să respingă mingea, Szczesny a făcut pariu cu Messi că arbitrul nu va acorda lovitura de pedeapsă, în timp ce Danny Makkelie consulta imaginile VAR.

CM 2022 | Pariul incredibil făcut de Wojciech Szczesny cu Lionel Messi, chiar pe teren

Portarul leșilor a dezvăluit și suma pusă în joc de cei doi: 100 de euro. Evident, argentinianul a fost cel care a câștigat pariul, dar Wojciech s-a mulțumit cu faptul că l-a apărat.

”Am vorbit înainte de penalty și i-am spus că pariez 100 de euro că nu îl va dicta. Deci am pierdut 100 de euro în fața lui Messi. Nu știu dacă e permis așa ceva la Cupa Mondială. Probabil că voi fi pedepsit pentru asta. Dar nu mă interesează acum. Nu îi voi da banii, nu îl interesează pe el 100 de euro. Are destui bani”, a spus Wojciech Szczesny, citat de TV 2 Sport.

Wojciech Szczesny, intervenţie colosală în faţa lui Lionel Messi

Wojciech Szczesny a avut o intervenţie colosală în faţa lui Lionel Messi! A apărat al doilea penalty consecutiv la Cupa Mondială din Qatar. Portarul Poloniei a avut o intervenţie fabuloasă la penalty-ul executat de Lionel Messi.

Reclamă

După ce a provocat penalty-ul, Wojciech Szczesny şi-a reparat greşeala. Acesta a apărat lovitura de la 11 metri executată de Lionel Messi. Starul argentinian a tras în stânga lui Szczesny, care a respins mingea cu mâna.

Schimb de replici tensionat între Lionel Messi și Robert Lewandowski

Lionel Messi și Robert Lewandowski au fost protagoniștii unui schimb de replici tensionat, la meciul Polonia – Argentina 0-2, din ultima etapă a grupei C de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

În minutele de prelungire ale partidei, Lewandowski l-a faultat pe Messi la mijlocul terenului și i-a întins mâna starului argentinian, însă Leo a refuzat scuzele lui Lewa, ba chiar a evitat să-l privească în ochi.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi s-au mai întâlnit o dată după fluierul final, dar spiritele nu au fost calme nici de această dată. Messi i-ar fi reproșat lui Lewandowski niște declarații din trecut de după gala Balonului de Aur 2021, când polonezul a pierdut la limită trofeul în fața argentinianului, conform as.com.

Întrebat la finalul duelului despre tensiunea dintre el și Lewandowski, Lionel Messi a refuzat să clarifice lucrurile: „Nu vreau să vorbesc despre asta! Ce s-a întâmplat în privat rămâne în privat!”.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și