Închide meniul

CM 2022 | Hansi Flick, prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială! Anunțul selecționerului

Cosmin Cioboată Publicat: 2 decembrie 2022, 0:02

Reclamă
CM 2022 | Hansi Flick, prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială! Anunțul selecționerului

Hansi Flick nu renunță la naționala Germaniei

Hansi Flick nu renunță la naționala Germaniei / Profimedia

Hansi Flick a oferit prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar. Nemții au părăsit turneul în faza grupelor, pentru a doua oară consecutiv. Germania a învins Costa Rica, scor 4-2, în ultima rundă din faza grupelor, dar a fost în zadar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania a încheiat pe locul 3 în grupa E, în spatele Japoniei și Spaniei, care s-au calificat în optimi.

CM 2022 | Hansi Flick, prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială

Flick a vorbit „la cald” după eliminarea-șoc de la Campionatul Mondial și a asigurat că nu se gândește să își dea demisia de la cârma naționalei Germaniei.

Fostul antrenor de la Bayern Munchen își dorește să rămână pe postul său și să se revanșeze la Campionatul European din 2024, care va fi găzduit chiar de Germania.

„Rămân! Provocarea calificării la EURO 2024 mă motivează”, a declarat Hansi Flick, potrivit RMC Sport.

Reclamă

Contractul lui Hansi Flick expiră în vara anului 2024, după EURO.

Flick ocupă postul de selecționer al Germaniei din august 2021. Cu el pe bancă, nemții au înregistrat 11 victorii, 6 remize și două înfrângeri.

Thomas Muller a lăsat de înțeles că se retrage de la naționala Germaniei: „A fost o plăcere uriașă!”

Thomas Muller a făcut un anunț de ultimă oră după umilința uriașă suferită de Germania la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul de 33 de ani a lăsat de înțeles că se gândește serios să se retragă de la națională.

Reclamă 4 / 0/3

Germania a fost eliminată în faza grupelor de la Cupa Mondială, pentru a doua oară consecutiv.

Echipa lui Hansi Flick a câștigat partida cu Costa Rica, scor 4-2, dar a fost în zadar. Nemții au încheiat grupa E pe locul al treilea și au părăsit turneul din Qatar.

Thomas Muller a fost titular în toate cele 3 meciuri din faza grupelor, însă n-a reușit să înscrie vreun gol sau să ofere vreun assist. Atacantul lui Bayern Munchen a „explodat” la finalul partidei cu Costa Rica.

Muller le-a transmis un mesaj special fanilor germani, după ultima sa apariție la națională.

„Este o catastrofă! Nu știu ce să fac. Dacă acesta a fost ultimul meu meci, vreau să le zic câteva vorbe fanilor fotbalului din Germania. A fost o plăcere uriașă, dragilor. Am avut multe momente uriașe. Am încercat să îmi las inima pe teren la fiecare meci.

Tot timpul am dat ce am avut mai bun. Câteodată au fost lacrimi de fericire datorită acțiunilor mele, alte ori spectatorii au avut lacrimi de tristețe. Chiar dacă nu am avut mereu succes, am făcut-o cu dragoste”, a spus Thomas Muller, potrivit Bild.

Thomas Muller a adunat 120 de selecții la naționala Germaniei, reușind să marcheze 44 de goluri și să ofere 40 de pase decisive.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și