Închide meniul

CM 2022 | „Ce umilință!”. Presa din Germania a dat de pământ cu naționala lui Hansi Flick, după eliminarea-șoc de la Cupa Mondială!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 decembrie 2022, 23:16

CM 2022 | „Ce umilință!. Presa din Germania a dat de pământ cu naționala lui Hansi Flick, după eliminarea-șoc de la Cupa Mondială!

Germania a ratat calificarea în optimile Cupei Mondiale pentru a doua oară consecutiv

Germania a ratat calificarea în optimile Cupei Mondiale pentru a doua oară consecutiv / Profimedia

„Ce umilință! Suntem eliminați!”. Acesta este titlul de pe prima pagină a celebrului cotidian Bild, după ce Germania a ratat calificarea din grupele Campionatului Mondial. Presa din Germania a dat de pământ cu naționala lui Hansi Flick, după eliminarea-șoc din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania a câștigat ultimul meci din grupă, cu Costa Rica, scor 4-2, dar a fost în zadar.

CM 2022 | „Ce umilință!”. Presa din Germania a dat de pământ cu naționala lui Hansi Flick

În celălalt meci al grupei E, Japonia a răpus Spania, scor 2-1, și a încheiat pe primul loc, cu 6 puncte. Niponii au bifat o performanță extraordinară, reușind să învingă și Germania și Spania în faza grupelor.

Spania a obținut calificarea de pe poziția secundă. Ibericii au fost ajutați de victoria Germaniei în fața celor din Costa Rica. Nemții au terminat pe locul 3 și au părăsit Cupa Mondială în faza grupelor, pentru a doua oară la rând. Codașa grupei E a fost Costa Rica.

Situația finală din grupa E de la Campionatul Mondial
Situația finală din grupa E de la Campionatul Mondial

Germania a ratat calificarea în optimile de finală și la Campionatul Mondial din Rusia, din 2018, după ce a încheiat pe ultimul loc într-o grupă cu Suedia, Mexic și Coreea de Sud.

Reclamă

Presa din Germania a „explodat” după ce naționala lui Hansi Flick a ratat calificarea în optimi.

„Ce umilință! Suntem eliminați”, a titrat Bild, după rușinea uriașă suferită de naționala Germaniei.

„Victorie cu 4-2 în meciul cu Costa Rica. Și totuși, suntem eliminați. În același timp, Japonia a învins Spania cu 2-1. Pentru a doua oară consecutiv, Germania a ratat calificarea din grupele Campionatului Mondial. Cât de umilitor!”, au notat jurnaliștii germani.

Reclamă 4 / 0/3
Bild a dat de pământ cu naționala Germaniei
Bild a dat de pământ cu naționala Germaniei / Bild

Gol controversat în meciul Japonia – Spania, validat de VAR!

S-a marcat un gol controversat în meciul Japonia – Spania 2-1, din grupa E de la Campionatul Mondial din Qatar. VAR-ul a validat reușita lui Ao Tanaka, cu care niponii au întors scorul în meciul cu ibericii.

Spania a condus cu 1-0 în meciul din grupa E, grație golului marcat de Alvaro Morata în minutul 11.

Japonia n-a renunțat la luptă și a reușit o revenire spectaculoasă în repriza a doua, într-un interval de numai 3 minute.

Ritsu Doan a restabilit egalitatea în minutul 48, apoi Ao Tanaka i-a adus în avantaj pe niponi. Golul lui Tanaka a fost analizat îndelung de VAR, pentru a afla dacă mingea ieșise în afara terenului înainte să fie trimisă de Kaoru Mitoma în careul Spaniei.

Din unele unghiuri prezentate din camera VAR, a părut că mingea a părăsit în totalitate suprafața terenului.

În cele din urmă, arbitrii VAR au decis că balonul n-a părăsit cu toată circumferința terenul și, prin urmare, au validat golul Japoniei.

Reclamă

Au fost momente de maximă tensiune în tribune. Fanii japonezi au fost surprinși de camerele TV în timp ce stăteau nemișcați, cu mâinile încrucișate și se rugau ca golul naționalei lor să fie validat.

Recomandări
  • „Ce umilință!”. Presa din Germania a dat de pământ cu naționala lui Hansi Flick

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și