Închide meniul

CM 2022 | Hansi Flick, prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială! Anunțul selecționerului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 decembrie 2022, 0:02

CM 2022 | Hansi Flick, prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială! Anunțul selecționerului

Hansi Flick nu renunță la naționala Germaniei

Hansi Flick nu renunță la naționala Germaniei / Profimedia

Hansi Flick a oferit prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar. Nemții au părăsit turneul în faza grupelor, pentru a doua oară consecutiv. Germania a învins Costa Rica, scor 4-2, în ultima rundă din faza grupelor, dar a fost în zadar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania a încheiat pe locul 3 în grupa E, în spatele Japoniei și Spaniei, care s-au calificat în optimi.

CM 2022 | Hansi Flick, prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială

Flick a vorbit „la cald” după eliminarea-șoc de la Campionatul Mondial și a asigurat că nu se gândește să își dea demisia de la cârma naționalei Germaniei.

Fostul antrenor de la Bayern Munchen își dorește să rămână pe postul său și să se revanșeze la Campionatul European din 2024, care va fi găzduit chiar de Germania.

„Rămân! Provocarea calificării la EURO 2024 mă motivează”, a declarat Hansi Flick, potrivit RMC Sport.

Reclamă

Contractul lui Hansi Flick expiră în vara anului 2024, după EURO.

Flick ocupă postul de selecționer al Germaniei din august 2021. Cu el pe bancă, nemții au înregistrat 11 victorii, 6 remize și două înfrângeri.

Thomas Muller a lăsat de înțeles că se retrage de la naționala Germaniei: „A fost o plăcere uriașă!”

Thomas Muller a făcut un anunț de ultimă oră după umilința uriașă suferită de Germania la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul de 33 de ani a lăsat de înțeles că se gândește serios să se retragă de la națională.

Reclamă 4 / 0/3

Germania a fost eliminată în faza grupelor de la Cupa Mondială, pentru a doua oară consecutiv.

Echipa lui Hansi Flick a câștigat partida cu Costa Rica, scor 4-2, dar a fost în zadar. Nemții au încheiat grupa E pe locul al treilea și au părăsit turneul din Qatar.

Thomas Muller a fost titular în toate cele 3 meciuri din faza grupelor, însă n-a reușit să înscrie vreun gol sau să ofere vreun assist. Atacantul lui Bayern Munchen a „explodat” la finalul partidei cu Costa Rica.

Muller le-a transmis un mesaj special fanilor germani, după ultima sa apariție la națională.

„Este o catastrofă! Nu știu ce să fac. Dacă acesta a fost ultimul meu meci, vreau să le zic câteva vorbe fanilor fotbalului din Germania. A fost o plăcere uriașă, dragilor. Am avut multe momente uriașe. Am încercat să îmi las inima pe teren la fiecare meci.

Tot timpul am dat ce am avut mai bun. Câteodată au fost lacrimi de fericire datorită acțiunilor mele, alte ori spectatorii au avut lacrimi de tristețe. Chiar dacă nu am avut mereu succes, am făcut-o cu dragoste”, a spus Thomas Muller, potrivit Bild.

Thomas Muller a adunat 120 de selecții la naționala Germaniei, reușind să marcheze 44 de goluri și să ofere 40 de pase decisive.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și