Închide meniul

CM 2022 | Argentina, taxată în presa internaţională după calificarea cu emoţii în sferturile Campionatului Mondial: „Se chinuie să câştige”

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2022, 23:29

Reclamă
CM 2022 | Argentina, taxată în presa internaţională după calificarea cu emoţii în sferturile Campionatului Mondial: „Se chinuie să câştige

Argentina, taxată în presa internaţională după calificarea cu emoţii în sferturile Campionatului Mondial

Lionel Messi, în timpul unei partidei dintre Argentina şi Australia/ Profimedia

Argentina a fost taxată în presa internaţională, pentru calificarea cu emoţii în sferturile Campionatului Mondial. „Pumele” au învins cu 2-1, şi şi-au asigurat biletele pentru faza următoare a competiţiei, chiar dacă Australia a ratat o şansă imensă pe final de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi o duce pe Argentina în sferturi”, este titlul de pe Marca. Publicaţia spaniolă notează faptul că sud-americanii sunt dependenţi de jocul prestat de starul de la PSG, care a deschis scorul în partida din optimi. Aceeaşi jurnalişti notează faptul că „pumele” au prestat un joc modest: „Se chinuie să câştige„.

Argentina, taxată în presa internaţională după calificarea cu emoţii în sferturile Campionatului Mondial

Deşi a învins cu 2-1, graţie golurilor marcate de Lionel Messi şi Julian Alvarez, „pumele” au fost taxate după partida din optimile Campionatului Mondial. Presa internaţională a notat faptul că Argentina s-a calificat cu foarte mari emoţii în sferturi.

„Argentina suferă, dar învinge şi se duelează cu Olanda în sferturi”, notează Mundo Deportivo. Spaniolii amintesc de ocazia uriaşă a australianului Kuon, din ultimele minute. Emiliano Martinez, goalkeeper-ul sud-americanilor, a avut o intervenţie vitală şi a menţinut avantajul naţionalei sale. Gazzetta dello Sport notează, în privinţa ratării colosale a „cangurilor”, că „Argentina a adormit pe final de meci”.

Chiar dacă au trăit cu emoţii finalul de meci, Argentina s-a calificat pe merit în sferturi. Acest lucru îl notează şi publicaţia AS.com, care susţine că „pumele” au abordat meciul cu Australia cu un „calm care a devenit o obsesie”.

Reclamă

„Cu Messi, totul e mai uşor”, notează aceeaşi publicaţie menţionată anterior. Starul de la PSG a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Argentinei, acesta fiind la ultimul turneu mondial din carieră.

Lionel Messi, primul gol din carieră în fazele eliminatorii de la Campionatul Mondial

Lionel Messi l-a depăşit pe Diego Maradona, după golul marcat în Argentina – Australia. Starul de la PSG este al doilea cel mai bun marcator din istoria naţionalei „pumelor”, la turneele finale mondiale.

Lionel Messi a deschis scorul în partida cu Australia, din optimile Campionatului Mondial. A fost primul gol pentru starul de la PSG, în fazele eliminatorii de la Campionatul Mondial, acesta fiind la al cincilea turneu final mondial din carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a ajuns astfel la 8 goluri marcate la Campionatele Mondiale, cu o singură reuşită peste legendarul Diego Maradona. Primul în acest clasament este Gabriel Batistuta, care are 10 reuşite la turneele finale mondiale pentru naţionala „pumelor”.

De asemenea, golul reuşit împotriva Australiei, din optimile Campinatului Mondial din Qatar, este primul din cariera lui Lionel Messi în fazele eliminatorii ale turneelor mondiale. Starul de la PSG se află la a cincea participare la o competiţie finală mondială, şi totuşi până acum a marcat doar în faza grupelor.

Totodată, Lionel Messi a atins o bornă incredibilă în partida din Qatar. Este meciul cu numărul 1000 din cariera starului sud-american, care se află la ultima participare la un turneu final mondial. Cupa Mondială este singurul trofeu care îi lipseşte sud-americanului dintr-un palmares incredibil.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și