Închide meniul

CM 2022 | Argentina, taxată în presa internaţională după calificarea cu emoţii în sferturile Campionatului Mondial: „Se chinuie să câştige”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2022, 23:29

CM 2022 | Argentina, taxată în presa internaţională după calificarea cu emoţii în sferturile Campionatului Mondial: „Se chinuie să câştige

Argentina, taxată în presa internaţională după calificarea cu emoţii în sferturile Campionatului Mondial

Lionel Messi, în timpul unei partidei dintre Argentina şi Australia/ Profimedia

Argentina a fost taxată în presa internaţională, pentru calificarea cu emoţii în sferturile Campionatului Mondial. „Pumele” au învins cu 2-1, şi şi-au asigurat biletele pentru faza următoare a competiţiei, chiar dacă Australia a ratat o şansă imensă pe final de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi o duce pe Argentina în sferturi”, este titlul de pe Marca. Publicaţia spaniolă notează faptul că sud-americanii sunt dependenţi de jocul prestat de starul de la PSG, care a deschis scorul în partida din optimi. Aceeaşi jurnalişti notează faptul că „pumele” au prestat un joc modest: „Se chinuie să câştige„.

Argentina, taxată în presa internaţională după calificarea cu emoţii în sferturile Campionatului Mondial

Deşi a învins cu 2-1, graţie golurilor marcate de Lionel Messi şi Julian Alvarez, „pumele” au fost taxate după partida din optimile Campionatului Mondial. Presa internaţională a notat faptul că Argentina s-a calificat cu foarte mari emoţii în sferturi.

„Argentina suferă, dar învinge şi se duelează cu Olanda în sferturi”, notează Mundo Deportivo. Spaniolii amintesc de ocazia uriaşă a australianului Kuon, din ultimele minute. Emiliano Martinez, goalkeeper-ul sud-americanilor, a avut o intervenţie vitală şi a menţinut avantajul naţionalei sale. Gazzetta dello Sport notează, în privinţa ratării colosale a „cangurilor”, că „Argentina a adormit pe final de meci”.

Chiar dacă au trăit cu emoţii finalul de meci, Argentina s-a calificat pe merit în sferturi. Acest lucru îl notează şi publicaţia AS.com, care susţine că „pumele” au abordat meciul cu Australia cu un „calm care a devenit o obsesie”.

Reclamă

„Cu Messi, totul e mai uşor”, notează aceeaşi publicaţie menţionată anterior. Starul de la PSG a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Argentinei, acesta fiind la ultimul turneu mondial din carieră.

Lionel Messi, primul gol din carieră în fazele eliminatorii de la Campionatul Mondial

Lionel Messi l-a depăşit pe Diego Maradona, după golul marcat în Argentina – Australia. Starul de la PSG este al doilea cel mai bun marcator din istoria naţionalei „pumelor”, la turneele finale mondiale.

Lionel Messi a deschis scorul în partida cu Australia, din optimile Campionatului Mondial. A fost primul gol pentru starul de la PSG, în fazele eliminatorii de la Campionatul Mondial, acesta fiind la al cincilea turneu final mondial din carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a ajuns astfel la 8 goluri marcate la Campionatele Mondiale, cu o singură reuşită peste legendarul Diego Maradona. Primul în acest clasament este Gabriel Batistuta, care are 10 reuşite la turneele finale mondiale pentru naţionala „pumelor”.

De asemenea, golul reuşit împotriva Australiei, din optimile Campinatului Mondial din Qatar, este primul din cariera lui Lionel Messi în fazele eliminatorii ale turneelor mondiale. Starul de la PSG se află la a cincea participare la o competiţie finală mondială, şi totuşi până acum a marcat doar în faza grupelor.

Totodată, Lionel Messi a atins o bornă incredibilă în partida din Qatar. Este meciul cu numărul 1000 din cariera starului sud-american, care se află la ultima participare la un turneu final mondial. Cupa Mondială este singurul trofeu care îi lipseşte sud-americanului dintr-un palmares incredibil.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și