Închide meniul
Foto

CM 2022 | „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a câștigat „duelul” cu braziliencele din tribune! Apariție electrizantă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 decembrie 2022, 18:12

Reclamă
CM 2022 | „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a câștigat „duelul” cu braziliencele din tribune! Apariție electrizantă

Ivana Knoll este fosta Miss Croația

Ivana Knoll este fosta Miss Croația / Profimedia

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a câștigat „duelul” cu braziliencele din tribune. Ivana Knoll a atras din nou toate privirile la turneul din Qatar, cu o apariție electrizantă la meciul Croația – Brazilia, din sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll continuă să fie alături de naționala țării sale la Campionatul Mondial din Qatar.

CM 2022 | „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a câștigat „duelul” cu braziliencele din tribune!

Fosta Miss Croația și-a făcut simțită prezența și la partida cu Brazilia, din sferturile de finală. Aparatele foto au fost ațintite asupra superbei brunete în vârstă de 30 de ani, înaintea meciului de pe Education Stadium (VEZI GALERIA FOTO).

Ivana Knoll și-a „eclipsat” rivalele din Brazilia, recunoscute, la rândul lor, pentru frumusețea ieșită din comun.

Într-un interviu acordat în această săptămână, “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” s-a arătat extrem de bucuroasă că a putut să se îmbrace exact cum și-a dorit pe stadion, în ciuda regulilor extrem de stricte impuse pe stadioanele din Qatar, în general.

Reclamă

“Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și ne lasă să ne îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute.

Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a spus Ivana Knoll, într-un interviu oferit jurnalistului britanic Piers Morgan.

Ce avere are Ivana Knoll, fosta Miss Croația care a atras toate privirile în Qatar

Ivana Knoll are un succes uriaş pe reţelele sociale. A reuşit performanţa de necrezut de a adăuga un milion de fani pe Instagram, pe durata celor două săptămâni de la startul Mondialului din Qatar. La începutul turneului final avea 580.000, dar acum a ajuns la 1.5 milioane!

Reclamă 4 / 0/3

Este o adevărată lovitură pe plan financiar dată de Ivana. Frumoasa suporteră a Croaţiei face avere şi din Instagram. Potrivit surprisesports.com, Knoll a ajuns să aibă o avere estimată la 1.5 milioane de dolari. 30 de ani are cea care s-a născut în Germania, la Frankfurt.

„Knoll își câștigă existența din modeling. Mai mult decât atât, câștigă mulți bani şi din linia ei de îmbrăcăminte. Ivana susține mai multe produse. Averea ei netă este considerată a fi de aproximativ 1.5 milioane de dolari”, anunţă sursa citată anterior.

Contul ei de Instagram a „explodat” în ultimele zile. „Sunteţi incredibili. 200.000 pe zi? Visez?”, a transmis în momentul în care a ajuns la 1.4 milioane de fani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și