Închide meniul

CM 2022 | Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi. Ce s-a întâmplat după Olanda – Argentina

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2022, 14:25

Reclamă
CM 2022 | Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi. Ce s-a întâmplat după Olanda – Argentina

Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi

Wout Weghorst a fost în conflict cu Lionel Messi / Profimediaimages

Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi la finalul meciului Olanda – Argentina, scor 2-2 (3-4 d.l.d), din sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Autorul „dublei” care a trimis partida în prelungiri nu își explică ieșirea în decor a starului de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Du-te, du-te acolo, prostule, du-te acolo!”, au fost cuvintele pe care i le-a adresat Lionel Messi în timp ce era în direct la TV.

Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi

Atacantul lui Beșiktaș a venit cu primele lămuriri despre scandalul din finalul partidei. Nu înțelege de ce Messi a avut o asemenea reacție la adresa lui.

Am vrut să-i strâng mâna lui Messi la finalul meciului, eu am mult respect pentru el ca și fotbalist. Dar el mi-a împins mâna și n-a vrut să discute cu mine. Spaniola mea nu este foarte bună, dar am înțeles că mi-a adresat cuvinte lipsite de respect. Sunt cu adevărat dezamăgit„, a declarat Wout Weghorst, potrivit sport.es.

Reclamă

Messi a ținut să anunțe că jucătorul Olandei a făcut gesturi lipsite de fair-play în timpul disputei de la CM 2022.

De când a intrat, Weghorst ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus anumite lucruri. Nu mi se pare că asta face parte din fotbal.

Eu mereu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat. Nici antrenorul lor (n.r. – Louis Van Gaal) nu ne-a respectat”, a spus Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnalistul Ricardo Rosety a dezvăluit că conversația aprinsă între cei doi a continuat și după finalul interviului, dar nu a escaladat.

Discuțiile dintre Messi cu Weghorst, din timpul jocului, au continuat pe tunelul dinspre vestiar. Cu această imagine a început interviul de la televiziune. Olandezul a vrut să se apropie de Leo, dar nu a vrut să vorbească. Kun și Lautaro au încercat să facă puțină pace”, a spus Rosety, potrivit marca.com.

Lionel Messi, discurs exploziv la adresa arbitrajului

Lionel Messi a criticat arbitrajul din meciul Olanda – Argentina, din sferturile Campionatului Mondial din Qatar 2022. „La Pulga” l-a făcut praf pe centralul spaniol Mateu Lahoz, în ciuda calificării în semifinale.

Brigada lui Mateu Lahoz a indicat 10 minute de prelungire în repriza secundă, când Argentina conducea cu 2-1. „Centralul” a acordat și 17 cartonașe galbene.

Messi susține că Argentina s-a temut când a aflat că va arbitrată de Mateu Lahoz.

Simt multă furie, cred că nu s-a vrut să ne calificăm. Nu vreau să vorbesc despre arbitru, pentru că te penalizează, nu poți să vorbești liber. Ne-a fost frică pentru că îl știam pe Mateu Lahoz. FIFA trebuie să revizuiască ce s-a întâmplat.

Nu pot pune un arbitru care nu este la înălțime la un asemenea meci. Sunt multe detalii pe teren de care îți dai seama că s-au luat decizii în favoarea lor!”, a spus Lionel Messi, conform Tyc Sports.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și