Închide meniul

CM 2022 | Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi. Ce s-a întâmplat după Olanda – Argentina

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2022, 14:25

CM 2022 | Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi. Ce s-a întâmplat după Olanda – Argentina

Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi

Wout Weghorst a fost în conflict cu Lionel Messi / Profimediaimages

Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi la finalul meciului Olanda – Argentina, scor 2-2 (3-4 d.l.d), din sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Autorul „dublei” care a trimis partida în prelungiri nu își explică ieșirea în decor a starului de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Du-te, du-te acolo, prostule, du-te acolo!”, au fost cuvintele pe care i le-a adresat Lionel Messi în timp ce era în direct la TV.

Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi

Atacantul lui Beșiktaș a venit cu primele lămuriri despre scandalul din finalul partidei. Nu înțelege de ce Messi a avut o asemenea reacție la adresa lui.

Am vrut să-i strâng mâna lui Messi la finalul meciului, eu am mult respect pentru el ca și fotbalist. Dar el mi-a împins mâna și n-a vrut să discute cu mine. Spaniola mea nu este foarte bună, dar am înțeles că mi-a adresat cuvinte lipsite de respect. Sunt cu adevărat dezamăgit„, a declarat Wout Weghorst, potrivit sport.es.

Reclamă

Messi a ținut să anunțe că jucătorul Olandei a făcut gesturi lipsite de fair-play în timpul disputei de la CM 2022.

De când a intrat, Weghorst ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus anumite lucruri. Nu mi se pare că asta face parte din fotbal.

Eu mereu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat. Nici antrenorul lor (n.r. – Louis Van Gaal) nu ne-a respectat”, a spus Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnalistul Ricardo Rosety a dezvăluit că conversația aprinsă între cei doi a continuat și după finalul interviului, dar nu a escaladat.

Discuțiile dintre Messi cu Weghorst, din timpul jocului, au continuat pe tunelul dinspre vestiar. Cu această imagine a început interviul de la televiziune. Olandezul a vrut să se apropie de Leo, dar nu a vrut să vorbească. Kun și Lautaro au încercat să facă puțină pace”, a spus Rosety, potrivit marca.com.

Lionel Messi, discurs exploziv la adresa arbitrajului

Lionel Messi a criticat arbitrajul din meciul Olanda – Argentina, din sferturile Campionatului Mondial din Qatar 2022. „La Pulga” l-a făcut praf pe centralul spaniol Mateu Lahoz, în ciuda calificării în semifinale.

Brigada lui Mateu Lahoz a indicat 10 minute de prelungire în repriza secundă, când Argentina conducea cu 2-1. „Centralul” a acordat și 17 cartonașe galbene.

Messi susține că Argentina s-a temut când a aflat că va arbitrată de Mateu Lahoz.

Simt multă furie, cred că nu s-a vrut să ne calificăm. Nu vreau să vorbesc despre arbitru, pentru că te penalizează, nu poți să vorbești liber. Ne-a fost frică pentru că îl știam pe Mateu Lahoz. FIFA trebuie să revizuiască ce s-a întâmplat.

Nu pot pune un arbitru care nu este la înălțime la un asemenea meci. Sunt multe detalii pe teren de care îți dai seama că s-au luat decizii în favoarea lor!”, a spus Lionel Messi, conform Tyc Sports.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și