Închide meniul

CM 2022 | Kylian Mbappe, reacție virală după ce Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2! Ce a făcut starul lui Deschamps

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 decembrie 2022, 23:25

CM 2022 | Kylian Mbappe, reacție virală după ce Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2! Ce a făcut starul lui Deschamps

Franța a învins Anglia și s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial

Franța a învins Anglia și s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial / Profimedia

Kylian Mbappe a avut o reacție virală după ce Harry Kane a ratat un penalty în meciul Anglia – Franța 1-2, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franța s-a impus în duelul de „5 stele” cu Anglia, grație golurilor marcate de Aurelian Tchouameni (17′) și Olivier Giroud (78′). Harry Kane a înscris din penalty (54′) pentru naționala lui Gareth Southgate, apoi a ratat o nouă șansă colosală.

CM 2022 | Kylian Mbappe, reacție virală după ce Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2!

Harry Kane a avut ocazia de a restabili din nou egalitatea, în minutul 84 al meciului din Qatar. Anglia a primit al doilea penalty al meciului pe final, după un fault comis în propriul careu de Theo Hernandez asupra lui Declan Rice.

Kane a trimis mult peste poartă, iar francezii au răsuflat ușurați. Ba mai mult, unii dintre ei au avut o reacție mult mai puternică. Kylian Mbappe a fost surprins de camerele TV cu o „explozie” de bucurie după ce căpitanul Angliei a ratat lovitura de la 11 metri.

Mbappe a râs cu poftă, cu gura până la urechi, iar gestul său a ajuns imediat viral.

Reclamă

„Așa a reacționat Mbappe după ratarea lui Harry Kane”, a notat ESPN.

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, la egalitate cu Wayne Rooney

Seara lui Harry Kane a fost excelentă, până în minutul 84. Atacantul de 29 de ani a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, la egalitate cu Wayne Rooney, după golul marcat în minutul 54 al duelului de „5 stele” dintre Anglia și Franța.

Reclamă 4 / 0/3

Kane a restabilit egalitatea, la 1-1, în meciul din sferturile Mondialului, din penalty. Bukayo Saka a căzut în careul Franței după un duel cu Aurelian Tchouameni, iar arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri.

Kane și-a asumat responsabilitatea și a transformat cu o execuție în forță, în plasa laterală.

A fost golul cu numărul 53 marcat de atacantul lui Tottenham pentru naționala Albionului. Astfel, Harry Kane l-a egalat pe Wayne Rooney în topul marcatorilor all-time din selecționata Angliei.

Harry Kane a purtat pentru a 11-a oară banderola de căpitan a naționalei Angliei, la Campionatele Mondiale, și a stabilit un nou record. Niciun alt jucător din naționala Albionului n-a mai reușit această performanță.

La 29 de ani, Harry Kane are cifre fabuloase. Atacantul a marcat 53 de goluri în 80 de apariții la naționala Angliei. Wayne Rooney, fostul mare atacant al lui Manchester United, a avut nevoie de 120 de meciuri pentru a ajunge la borna respectivă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și