Închide meniul

CM 2022 Olivier Giroud, după ce a decis Anglia – Franța 1-2: ”Ne-am folosit mintea. Sunt super mândru de această echipă”

Dan Roșu Publicat: 11 decembrie 2022, 10:16

Reclamă
CM 2022 Olivier Giroud, după ce a decis Anglia – Franța 1-2: ”Ne-am folosit mintea. Sunt super mândru de această echipă”

CM 2022 Olivier Giroud, după ce a decis Anglia - Franța 1-2

CM 2022 Olivier Giroud, după ce a decis Anglia - Franța 1-2 / Profimedia Images

CM 2022 Olivier Giroud a declarat, sâmbătă seară, că speră ca naţionala Franţei să ajungă cât mai departe la Cupa Mondială din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este extraordinar. Ne-am descurcat foarte bine în defensivă. Această victorie îmi aminteşte puţin de Belgia din 2018 (1-0, în semifinale). „Grizi” (n.r. – Griezmann) mi-a dat minge grozavă.

CM 2022 Olivier Giroud, după ce a decis Anglia – Franța 1-2

Este minunat pentru echipă. A fost un joc foarte mare, ştiam potenţialul Angliei. Am avut o performanţă foarte solidă, cu multă generozitate. Am încercat să lovim puternic pe contraatac. Ne-am folosit mintea. Sunt super mândru de această echipă. Sper că vom ajunge cât mai departe”, a spus el.

Olivier Giroud a marcat golul victoriei Franţei în meciul cu Anglia, scor 2-1, care a dus selecţionata franceză în semifinalele competiţiei.

Argentina – Croația și Franța – Maroc, „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial

Argentina – Croația și Franța – Maroc sunt „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial. Au mai rămas doi pași până la marea finală din Qatar. Franța și Maroc au obținut sâmbătă seară calificarea în penultimul act, acolo unde așteptau deja Argentina și Croația.

Reclamă

Argentina – Croația și Franța – Maroc se joacă pe 13, respectiv 14 decembrie, de la ora 21:00. Cele două semifinale „de foc” vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Argentina a învins Olanda în sferturile de finală de la Campionatul Mondial, scor 2-2 (4-3 d.l.d.), și se va duela în semifinale cu Croația. Naționala lui Zlatko Dalic a trecut în sferturi de Brazilia, tot la loviturile de departajare, scor 1-1 (4-2 d.l.d.).

Sâmbătă, în celelalte două sferturi de finală n-a mai fost nevoie de prelungiri și lovituri de departajare, dar dramatismul tot a existat. Maroc a produs o altă surpriză colosală și a eliminat Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Naționala africană va da piept în semifinale cu campioana mondială, Franța. Trupa lui Didier Deschamps a eliminat Anglia în sferturi, scor 2-1, după un final nebun de meci în care Harry Kane a ratat un penalty.

Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamentul” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 Vezi toate știrile
Citește și