Închide meniul

CM 2022 | Mesajul de luptă al lui Zlatko Dalic, înainte de Argentina – Croaţia: „Ne dorim mai mult! Dacă vom câştiga, va fi cel mai mare meci din istoria noastră!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2022, 19:19

Reclamă
CM 2022 | Mesajul de luptă al lui Zlatko Dalic, înainte de Argentina – Croaţia: „Ne dorim mai mult! Dacă vom câştiga, va fi cel mai mare meci din istoria noastră!

Zlatko Dalic este selecţionerul Croaţiei

Profimedia

Mesajul de luptă al lui Zlatko Dalic, înainte de Argentina – Croaţia. Selecţionerul Croaţiei spune că îşi doreşte să ajungă din nou în finala Cupei Mondiale. În urmă cu 4 ani, Croaţia a pierdut finala Cupei Mondiale în faţa Franţei, scor 2-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Croaţiei, Zlatko Dalic, spune că dacă echipa sa va câştiga meciul din semifinalele Cupei Mondiale 2022 din Qatar, de marţi, contra Argentinei, va fi cea mai importantă victorie pentru prima reprezentativă, scrie AFP.

Mesajul de luptă al lui Zlatko Dalic, înainte de Argentina – Croaţia

Ne dorim mai mult. Faptul că suntem din nou în semifinale este un succes extraordinar pentru noi, dar vrem mai mult. Suntem între cele mai bune patru echipe din lume. Este un succes extraordinar pentru Croaţia, să obţină acest lucru în două Cupe Mondiale consecutive. Dar ne dorim mai mult, chiar dacă jucăm cu marea Argentina, condusă de Messi. Ei au mai multă presiune asupra lor decât noi. Sunt optimist din fire. Am încredere în jucătorii mei, în calităţile lor şi în forţa lor de caracter.

Să repeţi o astfel de ispravă patru ani mai târziu cu o nouă echipă, este incredibil, un mare succes. Dacă vom câştiga mâine, va fi cel mai mare meci din istoria noastră. Nu îmi puteam imagina să conduc Croaţia în două Cupe Mondiale şi să joc o finală. Dar sunt fericit pentru că am avut această şansă. Sunt mândru de ceea ce am făcut, de Croaţia şi de jucătorii mei. Să fiu selecţionerul Croaţiei a fost unul dintre visele mele, dar nu puteam să visez la ce se întâmplă acum„, a spus Dalic, citat de agerpres.ro.

Aşa cum se ştie, selecţionata Croaţiei, vicecampioana mondială, a învins formaţia Braziliei cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, vinerea trecută, pe Education City Stadium din Doha, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1 (0-0, 0-0), după prelungiri.

Reclamă
Reclamă

Croaţia a reuşit să se impună din nou la loviturile de departajare, demonstrând un psihic de fier.

În cinci meciuri jucate în Qatar, Croaţia are doar o victorie în 90 de minute, 4-1 cu Canada, remizând cu Maroc şi Belgia, înainte de a trece de Japonia la loviturile de departajare (considerat meci egal).

Croaţia a câştigat toate meciurile care au avut lovituri de departajare la Cupa Mondială, învingând Danemarca (optimi), Rusia (sferturi) în 2018, Japonia (optimi) şi Brazilia (sferturi) în 2022, condusă de inepuizabilul Luka Modric (37 ani).

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și