Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, prima reacție după calificarea în finala Cupei Mondiale! „Este foarte emoționant!” Ce le-a transmis suporterilor

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2022, 23:31

Reclamă
CM 2022 | Lionel Messi, prima reacție după calificarea în finala Cupei Mondiale! „Este foarte emoționant! Ce le-a transmis suporterilor

Camera de hotel a lui Lionel Messi va fi transformată într-un muzeu

Lionel Messi, în finala Campionatului Mondial 2022 din Qatar / Profimedia

Lionel Messi a oferit prima reacție după calificarea Argentinei în finala Cupei Mondiale din Qatar 2022. Starul „Pumelor” este în culmea fericirii. Ce mesaj a avut pentru suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi va juca a doua finală de Cupă Mondială din carieră, după cea pierdută în 2014, în fața Germaniei.

CM 2022 | Lionel Messi, prima reacție după calificarea în finala Cupei Mondiale

„Este foarte emoționant să văd toate lucrurile acestea, multe lucruri îmi trec prin cap… Oamenii, familiile noastre… Pe tot parcursul Cupei Mondiale a fost ceva incredibil. Vom juca ultimul meci, ceea ce ne-am dorit. M-am bucurat foarte mult de când am ajuns la această Cupă Mondială. Le cerem oamenilor să aibă încredere în noi, pentru că știm cine suntem. Echipa asta este nebună!”, a spus Lionel Messi, citat de TyC Sports.

Starul “pumelor” a deschis scorul în minutul 34, din penalty. Cinci minute mai târziu i-a deviat mingea lui Julian Alvarez, care a scăpat pe contraatac și a marcat după o cursă magnificiă. Tot el a reușit “dubla”, în minutul 69, după o fază încântătoare reușită de Lionel Messi.

Presa internațională a fost la picioarele lui Lionel Messi după Argentina – Croația 3-0

Imediat după golul de 3-0 al starurilor lui Scaloni, presa internațională a reacționat și l-a ridicat în slăvi pe jucătorul lui PSG. Momentul de magie de la ultima reușită a făcut înconjurul lumii.

Reclamă

Fază grozavă a lui Messi, iar Julian a marcat pentru 3-0“, au reacționat imediat argentinienii de la Ole.

Argentina o distruge pe Croația cu dubla lui Alvarez și golul lui Messi și se duce în finala Campionatului Mondial“, a reacționat și varianta argentiniană a ESPN.

O operă de artă a lui Lionel Messi!“, au titrat spaniolii de la Marca după pasa de gol a lui Messi pentru Julian Alvarez, la scorul de 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Nebunia lui Messi și sentința lui Julian“, au transmis și cei de la Mundo Deportivo.

Alvarez a marcat din nou după un moment de magie al lui Messi“, au scris englezii de la The Sun.

Ce recorduri a spulberat Messi în Argentina – Croația

Cu golul reușit împotriva Croației, dar și assistul pentru Julian Alvarez (39), Messi a doborât mai multe recorduri:

  • A devenit golgheterul Argentinei la Cupa Mondială. A marcat pentru a 11-a oară și l-a depășit pe Gabriel Batistuta (11). Legenda Diego Maradona și Guillermo Stabile au câte 8 goluri.
  • Este cel mai în vârstă jucător care înscrie cinci goluri la o singură ediție de Campionat Mondial.
  • Este primul jucător al Argentinei care înscrie în trei meciuri din fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale. Înaintea acestui turneu final, Messi nu reușise niciodată să marcheze după faza grupelor.
  • De la ediția din 1966, niciun jucător nu a marcat sau a oferit pase decisive în mai multe meciuri diferite decât Lionel Messi. Atacantul Argentinei l-a egalat pe brazilianul Ronaldo (13).

Messi a fost aplaudat din tribună chiar și de Rivaldinho. Imaginile au devenit virale.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și