Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, prima reacție după calificarea în finala Cupei Mondiale! „Este foarte emoționant!” Ce le-a transmis suporterilor

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2022, 23:31

Reclamă
CM 2022 | Lionel Messi, prima reacție după calificarea în finala Cupei Mondiale! „Este foarte emoționant! Ce le-a transmis suporterilor

Camera de hotel a lui Lionel Messi va fi transformată într-un muzeu

Lionel Messi, în finala Campionatului Mondial 2022 din Qatar / Profimedia

Lionel Messi a oferit prima reacție după calificarea Argentinei în finala Cupei Mondiale din Qatar 2022. Starul „Pumelor” este în culmea fericirii. Ce mesaj a avut pentru suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi va juca a doua finală de Cupă Mondială din carieră, după cea pierdută în 2014, în fața Germaniei.

CM 2022 | Lionel Messi, prima reacție după calificarea în finala Cupei Mondiale

„Este foarte emoționant să văd toate lucrurile acestea, multe lucruri îmi trec prin cap… Oamenii, familiile noastre… Pe tot parcursul Cupei Mondiale a fost ceva incredibil. Vom juca ultimul meci, ceea ce ne-am dorit. M-am bucurat foarte mult de când am ajuns la această Cupă Mondială. Le cerem oamenilor să aibă încredere în noi, pentru că știm cine suntem. Echipa asta este nebună!”, a spus Lionel Messi, citat de TyC Sports.

Starul “pumelor” a deschis scorul în minutul 34, din penalty. Cinci minute mai târziu i-a deviat mingea lui Julian Alvarez, care a scăpat pe contraatac și a marcat după o cursă magnificiă. Tot el a reușit “dubla”, în minutul 69, după o fază încântătoare reușită de Lionel Messi.

Presa internațională a fost la picioarele lui Lionel Messi după Argentina – Croația 3-0

Imediat după golul de 3-0 al starurilor lui Scaloni, presa internațională a reacționat și l-a ridicat în slăvi pe jucătorul lui PSG. Momentul de magie de la ultima reușită a făcut înconjurul lumii.

Reclamă

Fază grozavă a lui Messi, iar Julian a marcat pentru 3-0“, au reacționat imediat argentinienii de la Ole.

Argentina o distruge pe Croația cu dubla lui Alvarez și golul lui Messi și se duce în finala Campionatului Mondial“, a reacționat și varianta argentiniană a ESPN.

O operă de artă a lui Lionel Messi!“, au titrat spaniolii de la Marca după pasa de gol a lui Messi pentru Julian Alvarez, la scorul de 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Nebunia lui Messi și sentința lui Julian“, au transmis și cei de la Mundo Deportivo.

Alvarez a marcat din nou după un moment de magie al lui Messi“, au scris englezii de la The Sun.

Ce recorduri a spulberat Messi în Argentina – Croația

Cu golul reușit împotriva Croației, dar și assistul pentru Julian Alvarez (39), Messi a doborât mai multe recorduri:

  • A devenit golgheterul Argentinei la Cupa Mondială. A marcat pentru a 11-a oară și l-a depășit pe Gabriel Batistuta (11). Legenda Diego Maradona și Guillermo Stabile au câte 8 goluri.
  • Este cel mai în vârstă jucător care înscrie cinci goluri la o singură ediție de Campionat Mondial.
  • Este primul jucător al Argentinei care înscrie în trei meciuri din fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale. Înaintea acestui turneu final, Messi nu reușise niciodată să marcheze după faza grupelor.
  • De la ediția din 1966, niciun jucător nu a marcat sau a oferit pase decisive în mai multe meciuri diferite decât Lionel Messi. Atacantul Argentinei l-a egalat pe brazilianul Ronaldo (13).

Messi a fost aplaudat din tribună chiar și de Rivaldinho. Imaginile au devenit virale.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și