Închide meniul

CM 2022 | Piers Morgan, prietenul lui Cristiano Ronaldo, dezlănțuit după Argentina – Croația 3-0. Ce a putut să spună despre rivalul Lionel Messi

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2022, 23:58

Reclamă
CM 2022 | Piers Morgan, prietenul lui Cristiano Ronaldo, dezlănțuit după Argentina – Croația 3-0. Ce a putut să spună despre rivalul Lionel Messi

Piers Morgan, prietenul lui Cristiano Ronaldo, declarații tăioase la Lionel Messi

Cristiano Ronaldo, în timpul interviului cu Piers Morgan / Profimedia

Jurnalistul Piers Morgan, prietenul lui Cristiano Ronaldo, a avut mai multe declarații tăioase la adresa lui Lionel Messi, după Argentina – Croația 3-0, în urma căruia „Pumele” s-au calificat în finala Cupei Mondiale din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a fost eliminat cu Portugalia de la Mondial și ar putea să-și încheie cariera fără să câștige vreo Cupă Mondială. Messi va avea această șansă după ce a calificat-o pe Argentina în ultimul act, în urma unui 3-0 cu Croația în semifinale.

CM 2022 | Piers Morgan, prietenul lui Cristiano Ronaldo, declarații tăioase la Lionel Messi

Morgan a scris pe Twitter că Messi nu poate fi considerat nici măcar al treilea cel mai bun fotbalist din istorie. În mod evident, pentru el, Ronaldo este pe primul loc.

„Cred că Cristiano Ronaldo este cel mai bun din istorie. Maradona este al doilea, Messi al treilea sau chiar al patrulea, după Ronaldo Nazario. Nu este nicio dezbatere în Cristiano și Messi. Ronaldo este mai bun. Felicitări însă Argentina și Lionel Messi pentru calificarea în finala Cupei Mondiale. Nu m-am îndoit niciodată de ei!”, a scris Piers Morgan, pe Twitter.

Reclamă
Reclamă 4

Cum au sărbătorit “pumele” calificarea în finala Campionatului Mondial

Imediat după fluierul final al centralului, mai mulţi jucători argentinieni s-au prăbuşit pe teren, urmnd ulterior o îmbărţişare de grup, în centrul căreia s-au aflat starurile Lautaro Martinez şi Paulo Dybala.

Lionel Messi a fost suprins zâmbitor după prestaţia de vis din Qatar, fiind felicitat la finalul partidei de către ceilalţi colegi din naţionala Argentinei. Ulterior, “pumele” au mers către o peluză plină de fani sud-americani, şi s-au bucurat împreună cu suporterii pentru succesul colosal obţinut în la turneul final.

Argentina a revenit într-o finală de Campionat Mondial după opt ani. La Cupa Mondială din Brazilia, “pumele” au fost învinse de Germania în ultimul act, scor 1-0, după golul reuşit în prelungiri de către Mario Gotze.

Reclamă

Ce recorduri a spulberat Lionel Messi în Argentina – Croația 3-0

Cu golul reușit împotriva Croației, dar și assistul pentru Julian Alvarez (39), Messi a doborât mai multe recorduri:

  • A devenit golgheterul Argentinei la Cupa Mondială. A marcat pentru a 11-a oară și l-a depășit pe Gabriel Batistuta (11). Legenda Diego Maradona și Guillermo Stabile au câte 8 goluri.
  • Este cel mai în vârstă jucător care înscrie cinci goluri la o singură ediție de Campionat Mondial.
  • Este primul jucător al Argentinei care înscrie în trei meciuri din fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale. Înaintea acestui turneu final, Messi nu reușise niciodată să marcheze după faza grupelor.
  • De la ediția din 1966, niciun jucător nu a marcat sau a oferit pase decisive în mai multe meciuri diferite decât Lionel Messi. Atacantul Argentinei l-a egalat pe brazilianul Ronaldo (13).

Messi a fost aplaudat din tribună chiar și de Rivaldinho. Imaginile au devenit virale.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu traverstiții, cu homosexualii”

14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și