Închide meniul

„Rămâi selecţionerul Franţei?”. Răspunsul dat de Didier Deschamps după ce a pierdut finala Campionatului Mondial. Ce a spus de Kylian Mbappe

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2022, 23:00

Reclamă
„Rămâi selecţionerul Franţei?. Răspunsul dat de Didier Deschamps după ce a pierdut finala Campionatului Mondial. Ce a spus de Kylian Mbappe

"Rămâi selecţionerul Franţei?". Răspunsul dat de Didier Deschamps după ce a pierdut finala Campionatului Mondial 2022

Didier Deschamps, învins în finala Argentina - Franţa / Profimediaimages

Didier Deschamps a oferit primele declaraţii după ce Franţa a pierdut finala Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Selecţionerul Les Bleus a fost întrebat dacă va demisiona după eşecul cu Argentina, la lovituri de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deschamps a evitat să anunţe dacă va rămâne pe banca reprezentativei Franţei şi în campania de calificare la EURO 2024. Înaintea CM 2022 au apărut zvonuri că va fi înlocuit de Zinedine Zidane.

Ce a spus Didier Deschamps după ce a pierdut finala Campionatului Mondial

Timp de 60 de minute, nu am existat în meci pentru că nu ne simţeam bine. Adversarul a arătat multă calitate, agresivitate, noi am fost mai puţin buni, din diverse motive. Însă am revenit de nicăieri şi am răsturnat o situaţie care era compromisă, ceea ce ne face să regretăm şi mai mult. Felicit această echipă a Argentinei, care a arătat calitate, agresivitate, chiar şi viclenie. Am făcut ce trebuia pentru a avea dreptul de a visa. Însă visul nu s-a concretizat.

(Reporter: Vrei să rămâi selecţionerul Franţei?) Au mai fost şi alte întrebări pe această temă. Chiar dacă am fi câştigat meciul, nu aş fi răspuns în această seară la această întrebare. Sunt foarte trist pentru jucători, pentru staf. Voi avea o întâlnire cu preşedintele la începutul anului viitor şi o să aflaţi atunci„, a declarat Didier Deschamps, potrivit leparisien.fr.

Kylian Mbappe a avut un final de meci fabulos. A reuşit un hat-trick şi a împins meciul la lovituri de departajare.

Reclamă
Reclamă

„Au fost destul de multe recorduri stabilite în acest turneu. Kylian și-a lăsat amprenta pe această finală, dar nu am înregistrat rezultatul dorit. A fost foarte trist la final, ca toți ceilalţi jucători”, a spus selecţionerul Franţei.

Kylian Mbappe i-a “suflat” lui Lionel Messi titlul de golgheter

Kylian Mbappe a pierdut finala Campionatului Mondial din Qatar, dar i-a “suflat” lui Lionel Messi titlul de golgheter. Argentina a cucerit cel mai râvnit trofeu din istoria fotbalului după ce a învins Franța, la loviturile de departajare.

Chiar dacă lumina reflectoarelor a căzut pe Lionel Messi după câștigarea Campionatului Mondial, Kylian Mbappe nu va pleca acasă cu mâna goală. Francezul a ieșit golgheterul turneului din Qatar și a fost premiat cu “Gheata de Aur” a turneului.

Reclamă

Kylian Mbappe a încheiat Campionatul Mondial din 2022 cu 8 goluri marcate, excluzând loviturile de departajare. 3 dintre ele au venit chiar în finala cu Argentina. Atacantul de 23 de ani a punctat în minutele 80, 81 și 118.

De cealaltă parte, Lionel Messi a înscris 7 goluri și a încheiat pe locul 2 în clasamentul marcatorilor de la Mondialul din Qatar. Căpitanul Argentinei și-a trecut în cont o “dublă” în finala cu Franța, în minutele 23 și 109.

Locul 3 din ierarhia golgheterilor a fost împărțit de Julian Alvarez și Olivier Giroud, cu câte 4 goluri.

Reprezentativa Argentinei a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018. Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând şi în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

La finalul prelungirilor, scorul era 3-3, golurile fiind marcate de Messi ’23 (penalty), ‘109, Di Maria ’36 / Mbappe ’80 (penalty), ’81, ‘118 (penalty).

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea
Citește și