Închide meniul

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, reacție ironică la adresa lui Lionel Messi, în timpul paradei Argentinei după câștigarea Cupei Mondiale

Alexandru Ivan Publicat: 20 decembrie 2022, 23:41

Reclamă
Prietenul lui Cristiano Ronaldo, reacție ironică la adresa lui Lionel Messi, în timpul paradei Argentinei după câștigarea Cupei Mondiale

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, reacție ironică la adresa lui Lionel Messi

Colaj cu Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Piers Morgan / Profimedia

Piers Morgan, prietenul declarat al lui Cristiano Ronaldo, a avut o reacție ironică la adresa lui Lionel Messi, chiar în timpul paradei Argentinei după câștigarea Cupei Mondiale din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform Clarin, aproximativ patru milioane de fani au ieșit în stradă ca să celebreze alături de fotbaliștii Argentinei triumful favoriților la Mondial. Piers Morgan nu a fost însă impresionat de nebunia din Buenos Aires. Prietenul lui Cristiano Ronaldo l-a „înțepat” pe Lionel Messi, sugerând că nu poate atinge nivelul lui Diego Maradona.

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, reacție ironică la adresa lui Lionel Messi

„Așa și ce? Au ieșit patru milioane în stradă, dar populația orașului e de 15 milioane. Restul de 11 milioane au stat în case ca mine pentru că susțin că Maradona e cel mai bun jucător argentinian?”, a scris Piers Morgan, pe Twitter.

Un suporter a căzut de pe un pod după ce a încercat să sară în autocarul Argentinei

Lucrurile au scăpat însă de sub control la Buenos Aires. Fanii au apelat la orice mijloace ca să ajungă în autocarul echipei lui Lionel Messi.

Reclamă

În timp ce autocarul trecea pe sub un pod, un fan s-a aruncat de la înălțime, încercând să aterizeze printre colegii lui Messi. Acesta a ratat însă întâlnirea cu vehiculul și a căzut în gol.

Din motive de securitate și pentru că străzile din Buenos Aires sunt complet blocate, fotbaliștii argentinieni au fost evacuați cu elicopterul la obeliscul din Buenos Aires, acolo unde este planificată întâlnirea oficială cu suporterii.

Mijlocașul Enzo Fernandez, care a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al Campionatului Mondial din Qatar, a publicat pe Instagram un videoclip din timpul călătoriei cu elicopterul.

Reclamă 4 / 0/3

Până în prezent, identitatea sau informațiile sale cu privire la sănătatea suporterului care a căzut de pe pod nu au fost dezvăluite.

Lionel Messi și jucătorii campioanei mondiale Argentina sărbătoresc alături de milioane de oameni

Milioane de suporteri ai naționalei Albiceleste au ieșit în stradă pentru a asista la parada campionilor mondiali. Atmosfera este una de senzație în Argentina, după ce formația sud-americană a pus capăt unei așteptări de 36 de ani. Din 1986 nu mai câștigase titlul mondial.

În acest moment, Piața Republicii din Buenos Aires este plină de fani argentinieni, nerăbdători să-și întâmpine eroii.

Lionel Messi a câştigat singurul trofeu care îi mai lipsea după ce a reuşit o „dublă” de senzaţie în finala cu Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și