Închide meniul
VIDEO

Un suporter a căzut de pe un pod după ce a încercat să sară în autocarul Argentinei! Haos total la Buenos Aires! Fotbaliștii, evacuați cu elicopterul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 decembrie 2022, 21:55

Un suporter a căzut de pe un pod după ce a încercat să sară în autocarul Argentinei! Haos total la Buenos Aires! Fotbaliștii, evacuați cu elicopterul

Un suporter a căzut de pe un pod după ce a încercat să sară în autocarul Argentinei

Autocarul Argentinei, în timpul celebrării triumfului de la Cupa Mondială / Profimedia

Un suporter a căzut de pe un pod după ce a încercat să sară în autocarul Argentinei care transporta echipa lui Lionel Messi, în timpul paradei de celebrare a triumfului de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform Clarin, aproximativ patru milioane de fani au ieșit în stradă ca să celebreze alături de fotbaliștii Argentinei triumful favoriților la Mondial. Lucrurile au scăpat însă de sub control. Fanii au apelat la orice mijloace ca să ajungă în autocarul echipei lui Lionel Messi.

Un suporter a căzut de pe un pod după ce a încercat să sară în autocarul Argentinei

În timp ce autocarul trecea pe sub un pod, un fan s-a aruncat de la înălțime, încercând să aterizeze printre colegii lui Messi. Acesta a ratat însă întâlnirea cu vehiculul și a căzut în gol.

Din motive de securitate și pentru că străzile din Buenos Aires sunt complet blocate, fotbaliștii argentinieni au fost evacuați cu elicopterul la obeliscul din Buenos Aires, acolo unde este planificată întâlnirea oficială cu suporterii.

Reclamă

Mijlocașul Enzo Fernandez, care a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al Campionatului Mondial din Qatar, a publicat pe Instagram un videoclip din timpul călătoriei cu elicopterul.

Până în prezent, identitatea sau informațiile sale cu privire la sănătatea suporterului care a căzut de pe pod nu au fost dezvăluite.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi și jucătorii campioanei mondiale Argentina sărbătoresc alături de milioane de oameni

Milioane de suporteri ai naționalei Albiceleste au ieșit în stradă pentru a asista la parada campionilor mondiali. Atmosfera este una de senzație în Argentina, după ce formația sud-americană a pus capăt unei așteptări de 36 de ani. Din 1986 nu mai câștigase titlul mondial.

În acest moment, Piața Republicii din Buenos Aires este plină de fani argentinieni, nerăbdători să-și întâmpine eroii.

Argentina, victorie dramatică în finala cu Franța

Lionel Messi a câştigat singurul trofeu care îi mai lipsea după ce a reuşit o „dublă” de senzaţie în finala cu Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Angel Di Maria a impresionat în startul finalei. Fotbalistul lui Juventus a fost de neoprit de fundaşii lui Didier Deschamps. În minutul 22, Angel „Di Magia” a scos un penalty, după ce a fost faultat de Dembele. Lionel Messi a executat de la 11 metri şi a deschis scorul pe Lusail Iconic Stadium.

Di Maria nu s-a oprit şi a reuşit să îşi treacă şi el numele pe tabelă, până la pauză. A finalizat un contraatac „fulger” al Argentinei. Servit ideal de Mac Allister, extrema stânga nu i-a dat nicio şansă lui Lloris.

Când fanii Franţei îşi pierduseră orice speranţă s-a făcut remarcat Kylian Mbappe. Kolo Muani a fost faultat în careu de Otamendi, iar starul lui PSG a redus din diferenţă, în minutul 80. La faza imediat următoare, Mbappe a restabilit egalitatea. Kylian a înscris superb, în minutul 81, şi a trimis meciul în prelungiri.

În minutul 109, Messi a dus-o din nou pe Argentina în avantaj. Golul a fost validat cu VAR şi s-a declanşat sărbătoarea în rândul fanilor „pumelor”. Mbappe nu a fost de acord şi a reuşit hat-trick-ul în minutul 117.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și