Închide meniul

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, reacție ironică la adresa lui Lionel Messi, în timpul paradei Argentinei după câștigarea Cupei Mondiale

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 decembrie 2022, 23:41

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, reacție ironică la adresa lui Lionel Messi, în timpul paradei Argentinei după câștigarea Cupei Mondiale

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, reacție ironică la adresa lui Lionel Messi

Colaj cu Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Piers Morgan / Profimedia

Piers Morgan, prietenul declarat al lui Cristiano Ronaldo, a avut o reacție ironică la adresa lui Lionel Messi, chiar în timpul paradei Argentinei după câștigarea Cupei Mondiale din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform Clarin, aproximativ patru milioane de fani au ieșit în stradă ca să celebreze alături de fotbaliștii Argentinei triumful favoriților la Mondial. Piers Morgan nu a fost însă impresionat de nebunia din Buenos Aires. Prietenul lui Cristiano Ronaldo l-a „înțepat” pe Lionel Messi, sugerând că nu poate atinge nivelul lui Diego Maradona.

Prietenul lui Cristiano Ronaldo, reacție ironică la adresa lui Lionel Messi

„Așa și ce? Au ieșit patru milioane în stradă, dar populația orașului e de 15 milioane. Restul de 11 milioane au stat în case ca mine pentru că susțin că Maradona e cel mai bun jucător argentinian?”, a scris Piers Morgan, pe Twitter.

Un suporter a căzut de pe un pod după ce a încercat să sară în autocarul Argentinei

Lucrurile au scăpat însă de sub control la Buenos Aires. Fanii au apelat la orice mijloace ca să ajungă în autocarul echipei lui Lionel Messi.

Reclamă

În timp ce autocarul trecea pe sub un pod, un fan s-a aruncat de la înălțime, încercând să aterizeze printre colegii lui Messi. Acesta a ratat însă întâlnirea cu vehiculul și a căzut în gol.

Din motive de securitate și pentru că străzile din Buenos Aires sunt complet blocate, fotbaliștii argentinieni au fost evacuați cu elicopterul la obeliscul din Buenos Aires, acolo unde este planificată întâlnirea oficială cu suporterii.

Mijlocașul Enzo Fernandez, care a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al Campionatului Mondial din Qatar, a publicat pe Instagram un videoclip din timpul călătoriei cu elicopterul.

Reclamă 4 / 0/3

Până în prezent, identitatea sau informațiile sale cu privire la sănătatea suporterului care a căzut de pe pod nu au fost dezvăluite.

Lionel Messi și jucătorii campioanei mondiale Argentina sărbătoresc alături de milioane de oameni

Milioane de suporteri ai naționalei Albiceleste au ieșit în stradă pentru a asista la parada campionilor mondiali. Atmosfera este una de senzație în Argentina, după ce formația sud-americană a pus capăt unei așteptări de 36 de ani. Din 1986 nu mai câștigase titlul mondial.

În acest moment, Piața Republicii din Buenos Aires este plină de fani argentinieni, nerăbdători să-și întâmpine eroii.

Lionel Messi a câştigat singurul trofeu care îi mai lipsea după ce a reuşit o „dublă” de senzaţie în finala cu Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și