Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” vrea să vină în România: „Nu am fost niciodată!”. Mesaj special pentru români

Cosmin Cioboată Publicat: 21 decembrie 2022, 8:56

Reclamă
„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” vrea să vină în România: „Nu am fost niciodată!”. Mesaj special pentru români

Ivana Knoll este cea mai cunoscută suporteră de la CM 2022

Ivana Knoll, la Mondialul din Qatar / Profimediaimages

Ivana Knoll, supranumită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, vrea să vină în România. Fosta Miss Croația a făcut furori în tribune, la turneul din Qatar câștigat de Argentina după o finală de vis cu Franța, decisă la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superba brunetă a atras toate privirile cu aparițiile sale „incendiare” (VEZI GALERIA FOTO), iar popularitatea sa a „explodat” în mediul online.

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” vrea să vină în România

Ivana Knoll a ajuns celebră inclusiv în România. Fotomodelul de 30 de ani a dezvăluit că nu a vizitat țara noastră până acum, dar și-ar dori să o facă în viitorul apropiat.

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” le-a transmis și un mesaj românilor care au urmărit-o în ultimele săptămâni, pe durata turneului final din Qatar.

„Nu am fost niciodată în România, sper să vă vizitez cât mai curând și vă mulțumesc pentru suport”, a spus Ivana Knoll, pentru playsport.ro.

Reclamă

„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” Ivana Knoll, răspuns de senzaţie

Ivana Knoll, „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a dat lovitura. Aceasta a anunţat că va lucra în SUA ca şi model. Ivana Knoll a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar.

Ivana Knoll este considerată cea mai frumoasă de la Campionatul Mondial. Ivana a făcut furori în tribune şi i-a înnebunit pe arabi cu apariţiile sale. Publicitatea din timpul Mondialului din Qatar a ajutat-o să prindă un loc de muncă în SUA.

„Am reușit! Fără complicații, mi-am demonstrat extraordinarele abilități de model și influencer. De acum, pot lucra în SUA, pentru următorii 3 ani. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în această călătorie. SUA, vin!”, a scris Ivana Knoll, pe Instagram, după ce a primit viza.

Reclamă 4 / 0/3

„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” – a fost intrebarea la care Ivana Knoll a dat un răspuns de senzaţie. Aceasta spune că a primit extrem de multe mesaje din partea fotbaliştilor.

Ivana Knoll nu a ezitat să recunoască faptul că a fost asaltată de fotbalişti după apariţiile de senzaţie de la Cupa Mondială. Ivana Knoll a pierdut numărul mesajelor.

Nu am numărat, dar mulți”, a spus Ivana Knoll când a fost întrebată dacă a fost asaltată de fotbalişti.

Într-una dintre apariţiile de pe contul oficial de Instagram, Ivana Knoll s-a filmat dansând pe ritmuri de manele, într-un lift! Frumoasa croată i-a înnebunit şi pe fanii români, cu alegerea melodiei care a făcut furori în România!

Super modelul croat a fost la o petrecere dintr-un bar de fiţe din Doha, capitala fotbalului mondial din acest sfârşit de an. Ivana a postat mai multe filmuleţe, însă cel care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost cel în care dansează pe ritmurile româneşti de manele.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și