Închide meniul

Emiliano Martinez l-a umilit pe Kylian Mbappe, în timpul fiestei de la Buenos Aires! Gestul incredibil făcut lângă Lionel Messi

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 decembrie 2022, 10:58

Emiliano Martinez l-a umilit pe Kylian Mbappe, în timpul fiestei de la Buenos Aires! Gestul incredibil făcut lângă Lionel Messi

Emiliano Martinez a devenit campion mondial alături de naționala Argentinei

Emiliano Martinez a devenit campion mondial alături de naționala Argentinei / Profimedia

Emiliano Martinez l-a umilit pe Kylian Mbappe, în timpul fiestei de la Buenos Aires. Portarul argentinian l-a ironizat la scenă deschisă pe atacantul francez, după ce naționala sud-americană a câștigat Cupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Martinez s-a dezlănțuit în timpul paradei de la Buenos Aires, la care au luat parte peste 4 milioane de oameni.

Emiliano Martinez l-a umilit pe Kylian Mbappe, în timpul fiestei de la Buenos Aires!

În timp ce se afla în autocar, lângă Lionel Messi, goalkeeper-ul de 30 de ani a făcut un gest neașteptat, care a devenit imediat viral.

Emiliano Martinez a ținut în brațe o păpușă bebeluș, pe care a lipit fața lui Kylian Mbappe.

„Una dintre imaginile care au devenit virale este cea cu portarul Martinez, care a pregătit o ironie la adresa lui Kylian Mbappe. Goalkeeper-ul a cărat o păpușă bebeluș cu fața lui Mbappe, indicând faptul că francezul e fiul Argentinei”, a notat publicația elfutbolero.us.

Reclamă

Emiliano Martinez, explicaţii incredibile pentru gestul scandalos de la premiere

Emiliano Martinez a venit cu explicaţii incredibile pentru gestul scandalos de la premiere. Portarul Argentinei a făcut un gest obscen imediat după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar de la Campionatul Mondial.

Argentina a devenit campioană mondială după ce a învins Franţa la loviturile de departajere. Emiliano Martinez a fost unui dintre eroii sud-americanilor, însă la final a făcut un gest care a stârnit revoltă.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, portarul Argentinei a explicat că a recurs la acel gest pentru că a fost huiduit de fanii francezi.

Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a spus Emiliano Martinez.

Discursul de mare campion al lui Kylian Mbappe de la pauza finalei Argentina – Franța

Discursul de mare campion al lui Kylian Mbappe de la pauza finalei Argentina – Franța a fost dezvăluit într-un documentar TF1. Francezii au publicat imagini filmate cu reacția starului lui PSG.

După primele 45 de minute, Franța era condusă cu 2-0, iar echipa lui Didier Deschamps nu jucase absolut nimic, fiind dominată de Argentina lui Lionel Messi la toate capitolele. Mbappe a intrat apoi în scenă.

”Este o finală de Cupă Mondială, este meciul vieții noastre. Nu putem juca mai prost decât am făcut-o. Ne întoarcem pe teren și, ori îi lăsăm tot pe ei să joace, ori începem să jucăm și noi. Vom avea intensitate mai mare, intrăm hotărâți în dueluri și facem altceva.

Este o finală de Cupă Mondială. S-a întâmplat, au marcat două goluri, avem de recuperat două goluri. Putem reveni! Așa ceva se întâmplă doar o dată la patru ani”, a spus Kylian Mbappe, citat de getfootballnewsfrance.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și