Închide meniul

Jurgen Klopp, la picioarele lui Lionel Messi! Ce a declarat antrenorul, după ce starul lui PSG a devenit campion mondial: „Cel mai mare fotbalist al acestei ere!”

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 15:32

Reclamă
Jurgen Klopp, la picioarele lui Lionel Messi! Ce a declarat antrenorul, după ce starul lui PSG a devenit campion mondial: Cel mai mare fotbalist al acestei ere!”

Jurgen Klopp, laude pentru Lionel Messi

Jurgen Klopp, în timpul unui meci disputat de Liverpool / Hepta

Jurgen Klopp a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Lionel Messi, după ce starul de la PSG a devenit campion mondial. Tehnicianul lui Liverpool îl consideră pe argentinian cel mai bun fotbalist din toate timpurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a câștigat singurul trofeu care-i lipsea din palmares, Cupa Mondială. Sud-americanul a fost cel mai bun jucător al Argentinei la turneul final din Qatar, iar laudele continuă să curgă pentru succesul istoric înregistrat de „pume”.

Jurgen Klopp, la picioarele lui Lionel Messi

Jurgen Klopp este de părere că succesul înregistrat de Argentina la Campionatul Mondial este unul pe deplin meritat. Totodată, tehnicianul german a oferit declarații și despre Lionel Messi, fiind uluit de faptul că argentinianul poate presta un joc de un asemenea nivel, la 35 de ani.

„Argentina a meritat. Sunt foarte fericit pentru argentinieni, au așteptat mult timp.

Felul în care joacă Lionel Messi, cel mai mare fotbalist al acestei ere, ar trebui să ne ofere tuturor un indiciu despre cât de mult pot să se mențină fotbaliștii de azi la cel mai înalt nivel.

Reclamă

Sper ca această carte să nu se închidă prea curând. A fost o bucurie să îl privesc”, a declarat Jurgen Klopp, citat de 90min.com.

Liverpool se pregătește de revenirea în Premier League, la scurt timp după încheierea Campionatului Mondial din Qatar. „Cormoranii” se vor duela cu Aston Villa, în a doua zi de Crăciun, meciul fiind în format live score, pe AS.ro, de la ora 19:30. În acest timp, Lionel Messi este în vacanță alături de familie, și încă nu a revenit la antrenamentele lui PSG.

Robert Lewandowski a dat cărțile pe față, după discuția faimoasă purtată cu Lionel Messi la Campionatul Mondial

Robert Lewandowski a dat cărțile pe față, după dialogul pe care l-a purtat cu Lionel Messi la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul de la Barcelona a declarat că a purtat o discuție amicală cu starul sud-american.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a dezvăluit că discuția purtată cu Lionel Messi la turneul final din Qatar a fost una extrem de plăcută. Atacantul polonez a declarat că, în ciuda înfrângerii suferite de Argentina în prima etapă, contra Arabiei Saudite, era convins că „pumele” se vor redresa.

„Pot să spun doar că a fost o conversație frumoasă. Nu vreau să explic despre ce am vorbit, dar a fost un dialog adorabil. Știam că, în ciuda înfrângerii lor din primul meci cu Arabia Saudită, Argentina era marea favorită pentru a câștiga Cupa Mondială”, a declarat Robert Lewandowski, pentru marca.com.

În continuare, Robert Lewandowski a avut doar cuvinte de lauă la adresa lui Lionel Messi. Vârful catalanilor a declarat că starul sud-american este în pole-position pentru câștigarea Balonului de Aur, după triumful din Qatar.

„Poate mai există un jucător care joacă pentru același club, dar există o singură Cupă Mondială care decide cine va câștiga trofeul în acest sezon, iar Leo Messi este cu siguranță acum pe primul loc, datorită a ceea ceea ce a realizat. Cupa Mondială înseamnă totul pentru el și acum se poate bucura de ea”, a mai continuat Robert Lewandowski.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și