Închide meniul

Jurgen Klopp, la picioarele lui Lionel Messi! Ce a declarat antrenorul, după ce starul lui PSG a devenit campion mondial: „Cel mai mare fotbalist al acestei ere!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 15:32

Jurgen Klopp, la picioarele lui Lionel Messi! Ce a declarat antrenorul, după ce starul lui PSG a devenit campion mondial: Cel mai mare fotbalist al acestei ere!”

Jurgen Klopp, laude pentru Lionel Messi

Jurgen Klopp, în timpul unui meci disputat de Liverpool / Hepta

Jurgen Klopp a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Lionel Messi, după ce starul de la PSG a devenit campion mondial. Tehnicianul lui Liverpool îl consideră pe argentinian cel mai bun fotbalist din toate timpurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a câștigat singurul trofeu care-i lipsea din palmares, Cupa Mondială. Sud-americanul a fost cel mai bun jucător al Argentinei la turneul final din Qatar, iar laudele continuă să curgă pentru succesul istoric înregistrat de „pume”.

Jurgen Klopp, la picioarele lui Lionel Messi

Jurgen Klopp este de părere că succesul înregistrat de Argentina la Campionatul Mondial este unul pe deplin meritat. Totodată, tehnicianul german a oferit declarații și despre Lionel Messi, fiind uluit de faptul că argentinianul poate presta un joc de un asemenea nivel, la 35 de ani.

„Argentina a meritat. Sunt foarte fericit pentru argentinieni, au așteptat mult timp.

Felul în care joacă Lionel Messi, cel mai mare fotbalist al acestei ere, ar trebui să ne ofere tuturor un indiciu despre cât de mult pot să se mențină fotbaliștii de azi la cel mai înalt nivel.

Reclamă

Sper ca această carte să nu se închidă prea curând. A fost o bucurie să îl privesc”, a declarat Jurgen Klopp, citat de 90min.com.

Liverpool se pregătește de revenirea în Premier League, la scurt timp după încheierea Campionatului Mondial din Qatar. „Cormoranii” se vor duela cu Aston Villa, în a doua zi de Crăciun, meciul fiind în format live score, pe AS.ro, de la ora 19:30. În acest timp, Lionel Messi este în vacanță alături de familie, și încă nu a revenit la antrenamentele lui PSG.

Robert Lewandowski a dat cărțile pe față, după discuția faimoasă purtată cu Lionel Messi la Campionatul Mondial

Robert Lewandowski a dat cărțile pe față, după dialogul pe care l-a purtat cu Lionel Messi la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul de la Barcelona a declarat că a purtat o discuție amicală cu starul sud-american.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a dezvăluit că discuția purtată cu Lionel Messi la turneul final din Qatar a fost una extrem de plăcută. Atacantul polonez a declarat că, în ciuda înfrângerii suferite de Argentina în prima etapă, contra Arabiei Saudite, era convins că „pumele” se vor redresa.

„Pot să spun doar că a fost o conversație frumoasă. Nu vreau să explic despre ce am vorbit, dar a fost un dialog adorabil. Știam că, în ciuda înfrângerii lor din primul meci cu Arabia Saudită, Argentina era marea favorită pentru a câștiga Cupa Mondială”, a declarat Robert Lewandowski, pentru marca.com.

În continuare, Robert Lewandowski a avut doar cuvinte de lauă la adresa lui Lionel Messi. Vârful catalanilor a declarat că starul sud-american este în pole-position pentru câștigarea Balonului de Aur, după triumful din Qatar.

„Poate mai există un jucător care joacă pentru același club, dar există o singură Cupă Mondială care decide cine va câștiga trofeul în acest sezon, iar Leo Messi este cu siguranță acum pe primul loc, datorită a ceea ceea ce a realizat. Cupa Mondială înseamnă totul pentru el și acum se poate bucura de ea”, a mai continuat Robert Lewandowski.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și