Închide meniul

Robert Lewandowski a dat cărțile pe față! Ce a discutat cu Lionel Messi, la Campionatul Mondial din Qatar

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2022, 13:21

Robert Lewandowski a dat cărțile pe față! Ce a discutat cu Lionel Messi, la Campionatul Mondial din Qatar

Robert Lewandowski a dat cărțile pe față, după dialogul devenit delebru cu Lionel Messi

Lionel Messi și Robert Lewandowski/ Profimedia

Robert Lewandowski a dat cărțile pe față, după dialogul pe care l-a purtat cu Lionel Messi la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul de la Barcelona a declarat că a purtat o discuție amicală cu starul sud-american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewabdowski și Lionel Messi s-au întâlnit în duelul din Grupa C, de la Campionatul Mondial. Cei doi au fost rivali în Argentina – Polonia, meci în urma căruia au devenit virale imaginile cu cele două staruri, purtând o conversație.

Robert Lewandowski a dat cărțile pe față, după discuția faimoasă purtată cu Lionel Messi la Campionatul Mondial

Robert Lewandowski a dezvăluit că discuția purtată cu Lionel Messi la turneul final din Qatar a fost una extrem de plăcută. Atacantul polonez a declarat că, în ciuda înfrângerii suferite de Argentina în prima etapă, contra Arabiei Saudite, era convins că „pumele” se vor redresa.

„Pot să spun doar că a fost o conversație frumoasă. Nu vreau să explic despre ce am vorbit, dar a fost un dialog adorabil. Știam că, în ciuda înfrângerii lor din primul meci cu Arabia Saudită, Argentina era marea favorită pentru a câștiga Cupa Mondială”, a declarat Robert Lewandowski, pentru marca.com.

În continuare, Robert Lewandowski a avut doar cuvinte de lauă la adresa lui Lionel Messi. Vârful catalanilor a declarat că starul sud-american este în pole-position pentru câștigarea Balonului de Aur, după triumful din Qatar.

Reclamă

„Poate mai există un jucător care joacă pentru același club, dar există o singură Cupă Mondială care decide cine va câștiga trofeul în acest sezon, iar Leo Messi este cu siguranță acum pe primul loc, datorită a ceea ceea ce a realizat. Cupa Mondială înseamnă totul pentru el și acum se poate bucura de ea”, a mai continuat Robert Lewandowski.

Schimb de replici tensionat între Lionel Messi și Robert Lewandowski

Lionel Messi și Robert Lewandowski au fost protagoniștii unui schimb de replici tensionat, la meciul Polonia – Argentina 0-2, din ultima etapă a grupei C de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

În minutele de prelungire ale partidei, Lewandowski l-a faultat pe Messi la mijlocul terenului și i-a întins mâna starului argentinian, însă Leo a refuzat scuzele lui Lewa, ba chiar a evitat să-l privească în ochi.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi s-au mai întâlnit o dată după fluierul final, dar spiritele nu au fost calme nici de această dată. Messi i-ar fi reproșat lui Lewandowski niște declarații din trecut de după gala Balonului de Aur 2021, când polonezul a pierdut la limită trofeul în fața argentinianului, conform as.com.

Întrebat la finalul duelului despre tensiunea dintre el și Lewandowski, Lionel Messi a refuzat să clarifice lucrurile: „Nu vreau să vorbesc despre asta! Ce s-a întâmplat în privat rămâne în privat!”.

Dincolo de conflictele individuale, a fost o seară de bucurie atât pentru Messi, cât și pentru Lewandowski. Argentina și Polonia au mers împreună în optimile Cupei Mondiale, după ce polonezii au profitat de golaverajul inferior al Mexicului, cu care au terminat la egalitate de puncte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și