Închide meniul
VIDEO

Alexis Mac Allister, primit ca un campion mondial! Imagini unice la revenirea la Brighton

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2023, 13:52

Reclamă
Alexis Mac Allister, primit ca un campion mondial! Imagini unice la revenirea la Brighton

Alexis Mac Allister, primit ca un campion mondial

Alexis Mac Allister, primit ca un campion mondial / Twitter Brighton

Alexis Mac Allister a fost primit ca un campion mondial la revenire la Brighton. Colegii l-au aşteptat în cantonament şi l-au aplaudat la scenă deschisă pe argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mac Allister e primul jucător din istoria lui Brighton care a fost titular într-o finală de cupă mondială şi a fost îmbrăţişat de fiecare coleg din echipă şi de staff.

Alexis Mac Allister, primit ca un campion mondial

După zeci de secunde în care a fost aplaudat, acesta a fost „premiat” cu o imitaţie a cupei mondiale, pe care a ridicat-o deasupra capului, fiind răsplătit şi cu confetti.

Mac Allister a avut un rol important în echipa Pumelor pe tot parcursul turneului final. După golul marcat cu Polonia, el şi-a trecut în cont şi un assist în finala cu Franţa, la contraatacul de manual finalizat de Angel Di Maria.

Reclamă

Lionel Messi şi-a îndeplinit visul, după câştigarea Campionatului Mondial

Lionel Messi a recunoscut că şi-a îndeplinit visul din copilărie după câştigarea Campionatului Mondial 2022. Atacantul în vârstă de 35 de ani a reuşit o “dublă” spectaculoasă în finala Argentina – Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei şi al Cupei Mondiale din Qatar. Starul “pumelor” a înscris 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive la acest turneu final.

Messi a ajuns la 26 de goluri, pentru Argentina, în cele mai importante competiţii ale echipelor naţionale (13 goluri la Campionatul Mondial, 13 la Copa America). L-a depăşit pe brazilianul Ronaldo şi a devenit sud-americanul cu cele mai multe reuşite.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și