Închide meniul
VIDEO

Comentatorul argentinian, reacție uimitoare după ce Argentina a devenit campioană mondială! A plâns în direct

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2022, 9:22

Comentatorul argentinian, Andres Cantor, a avut o reacție uimitoare după ce Argentina a devenit campioană mondială. Bărbatul de 59 de ani nu s-a lăsat mai prejos de fotbaliștii lui Lionel Scaloni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după penalty-ul decisiv transformat de Montiel, Cantor, care visa la acest moment de 36 de ani, a strigat de mai multe ori ”Argentina, campioană mondială”.

Comentatorul argentinian, reacție uimitoare după ce Argentina a devenit campioană mondială!

Emoțiile și-au spus cuvântul și Cantor a început să plângă în direct, în timp ce rostea cuvintele ”Argentina, campioană mondială” și ”Lionel Messi, campion mondial”.

”Plâng în continuare, pentru că am putut împărtăși cu voi acest moment, pe care nu îl vom uita niciodată”, a scris pe Twitter Cantor, atașând o poză cu cei doi copii ai săi.

Reclamă

Lionel Messi şi-a îndeplinit visul, după câştigarea Campionatului Mondial

Lionel Messi a recunoscut că şi-a îndeplinit visul din copilărie după câştigarea Campionatului Mondial 2022. Atacantul în vârstă de 35 de ani a reuşit o “dublă” spectaculoasă în finala Argentina – Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei şi al Cupei Mondiale din Qatar. Starul “pumelor” a înscris 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive la acest turneu final.

Messi a ajuns la 26 de goluri, pentru Argentina, în cele mai importante competiţii ale echipelor naţionale (13 goluri la Campionatul Mondial, 13 la Copa America). L-a depăşit pe brazilianul Ronaldo şi a devenit sud-americanul cu cele mai multe reuşite.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Neymar pentru Messi, după Argentina – Franţa

Chiar dacă a plâns în hohote după eliminarea în sferturile de finală, Neymar nu a uitat de colegul și bunul său prieten. Asta chiar dacă cel învins a fost un alt coleg de la PSG, Kylian Mbappe.

”Felicitări, fratele meu!”, a fost mesajul scurt al lui Neymar, care a postat pe Facebook o poză cu Lionel Messi cu mâna pe Cupa Mondială, în momentul în care primea premiul pentru cel mai bun jucător al turneului final.

Nu este prima oară când Neymar are o asemenea reacție. În 2021, când Argentina a câștigat Copa America în fața Braziliei, pe Maracana, Neymar și-a șters lacrimile și a mers printre argentinieni pentru a se îmbrățișa zeci de secunde cu prietenul său.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și