Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 ianuarie 2023

Publicat: 12 ianuarie 2023, 16:42 / Actualizat: 23 aprilie 2023, 20:57

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update - 12 ianuarie

Captură ANtena Sport

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 12 ianuarie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport – 12 ianuarie 2023

1. Darius Olaru visează să câștige titlul cu FCSB. „Perla” lui Gigi Becali nu se gândește la transfer și îl laudă pe Mihai Pintilii. „Ne-a cucerit”, a spus mijlocașul.

2. Ion Țiriac se teme pentru Simona Halep, după ce campioana noastră a fost suspendată pentru dopaj. Miliardarul spune că avocații ei se mișcă greu în procesul de apărare. „Sunt lenți,”, a declarat omul de afaceri.

3. Lionel Messi ar putea deveni rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Mundo Deportivo anunță că starul lui PSG este ademenit cu un salariu astronomic de Al-Hilal. 300 de milioane de dolari pe an îi oferă arabii.

Reclamă

4. Gică Hagi este pregătit să dea marea lovitură. Alexi Pitu a intrat pe radarul lui Rangers și ar putea deveni coleg cu fiul „Regelui”. Pe urmele lui Pitu se află și câteva cluburi din Premier League.

5. Shakira n-a avut milă de Pique în ultima piesă lansată. Artista s-a descătușat după despărțirea de fostul fundaș și i-a dedicat mai multe versuri acide. Nici noua iubită a spaniolului n-a scăpat de furia Shakirei.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și