Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 20 ianuarie 2023

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2023, 16:38 / Actualizat: 22 aprilie 2023, 23:53

Reclamă

AntenaSport Update - Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 ianuarie

AntenaSport Update / as.ro

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 20 ianuarie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 ianuarie 2023

1. Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au oferit momente pentru istorie în amicalul de la Riyadh. Cei doi rivali s-au îmbrăţişat înaintea partidei, dar şi pe teren, iar imaginile au devenit virale.

2. Marian Iancu îi face strategia lui Gigi Becali. Fostul patron al Timişoarei susţine că doar Victor Piţurcă le poate aduce roş-albaştrilor un nou titlu de campioană după 8 ani.

3. Tot de pe AS.ro afli că Dani Alves a fost arestat la Barcelona. Brazilianul a fost transportat cu maşina poliţiei după ce a fost acuzat de agresiune sexuală.

Reclamă

4. Deian Sorescu nu are încă drept de joc pentru FCSB. Fostul dinamovist are şanse mici să joace cu Hermannstadt. Nu i-a sosit Certificatul Internaţional de Transfer.

5. Ciprian Tătăruşanu va fi lăsat să plece de AC Milan. Chiar dacă a fost titular în ultimele meciuri ale rossonerilor, contractul portarului în vârstă de 36 de ani nu va fi prelungit. Tătă e dorit de Torino şi Cagliari.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și