Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 14 februarie 2023

Reclamă

Publicat: 14 februarie 2023, 17:16 / Actualizat: 22 aprilie 2023, 22:34

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update - 14 februarie

AntenaSport Update / as.ro

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 14 februarie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update.

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update – 14 februarie 2023

1. Gigi Becali a anunţat că FCSB are joc de campioană. Totuşi, finanţatorul susţine că echipa va avea şanse la primul titlu după 8 ani doar dacă termină sezonul regulat pe unul dintre primele două locuri.

2. Tot de pe AS.ro, afli că Mihai Pintilii va sta în lojă, în timpul meciurilor disputate de FCSB. Aşa vor roş-albaştrii să scape de presiunea celor de la FRF, în scandalul licenţelor Pro.

3. Dan Nistor a avut un mesaj de adio pentru suporterii Craiovei, după plecarea la Cluj. Mijlocaşul a fost 3 ani jucătorul oltenilor, de care s-a despărţit în ultima zi de mercato.

Reclamă

4. Dănuţ Lupu a lansat un atac neaşteptat asupra lui Gică Hagi. „Nu e Rege”, susţine marele dinamovist, care afirmă că Hagi a fost mai mult rezervă la Real Madrid şi Barcelona.

5. Diego Fabbrini, fostul atacant de la FC Botoșani și Dinamo, a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoit să părăsească România. Anumite probleme de familie l-au determinat să revină în Italia. Acum, joacă la Lucchese, în Serie C.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și